Hur man gör en Go Kart Plow

Konstruera din egen go-kart snöplog kräver tunga verktyg och ett plogblad, liksom all-terrain däck. Enligt snöplog experter från fosterfamilj hemsida, din nuvarande däck förmodligen inte ger dig den dragkraft som krävs för plogning. Plogbladet är den dyraste delen av din konstruktion strävan, men du kommer också att behöva köpa en monteringssats och blade-lyft mekanism för att ordentligt fästa plogbladet till din go-kart. Saker du behöver
plogblad
Manuell
lyftmekanism Montering monteringssats
Welder kedjor
Tire eller fyra all-terrain go-kart däck
Visa fler instruktioner

1

Välj typ av plogbladet du vill ha för din go-kart. En böjd kniv kastar snön åt sidan, medan en rak kniv kastar snön från båda sidor. Priset är simialr för varje typ. Använd ett plogblad kompatibla i storlek och vikt för användning med ATV. Blades avsedda för lastbilar får inte plats på din go-kart.
2

Linda in hjulen i kedjor. Du vill förbereda dina hjul innan du fäster plogbladet. Att försöka manövrera go-kart för hand med fastsatt plogbladet blir omständligt och svårt på grund av den extra vikten från bladet. Du kan också montera all-terrain go-kart däck till din bil istället för att använda kedjor. All-terrain däck är i allmänhet större och lämpar sig för snöiga miljöer.
3

Weld monteringssystemet bilagor till framsidan av din go-kart. Använd de främre två barer din go-kart bur som förankringspunkter för enheten, därefter fast plogbladet på plats. Installations-diagram för att bestämma lämplig storlek och bredd av dessa svetsade fästen.
4

Installera manuella lyft mekanismen. Se din installation häftet att ordentligt fästa lyftkomponenter. För enkelhetens ändamål, vill att du ska kunna nå din lyftspak från din plats inne i go-kart.
5

Testa din snöplog och kolla lyftmekanismen funktionalitet. Kontrollera att du har tillräckligt med utrymme under kniven när den inte används.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116015.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.