Ford PATS /SecuriLock Components

Ford Passive Anti-Theft System (PATS), även känd som SecuriLock, är en anti-stöld mått som används på Ford-bilar. Systemet kommer installeras i din bil, och nyckeln, som är stora och skrymmande, är den viktigaste komponenten som du behöver för att avväpna säkerhetssystemet. Även om det finns flera delar som det består av. Key

nyckel som du har som driver din bil är samma som inaktiverar PATS systemet så att din bil kommer att fungera. Inuti skrymmande nyckeln är en passiv radiosändare som sänder ut en signal till din bil. Denna signal är som din nyckel ringer ut till bilen, låter det vet att det är nyckeln som bör erkännas genom att erbjuda ett lösenord i radiosändaren. Addera Receiver

Inside Ford PATS säkerhetssystem, en radiomottagare "lyssnar" till de sändningar som släpps ut från din nyckel. Mottagaren måste höra meddelandet korrekt och identifiera att nyckeln är i själva verket rätt en för att starta motorn. När mottagaren känner igen detta, sänder det ut signaler till andra komponenter.
Lock Switch

sista vakt i det passiva säkerhetssystemet är låsswitchen. Detta stoppar bilen från att starta tills den rätta signalen tas emot. När den rätta signalen tas emot, och mottagaren levererar till ordet i låsswitchen, omkopplaren resor och låter bilen startar normalt när du vrider på nyckeln. En liten röd lampa indikerar om brytaren är att acceptera din nyckel när du startar den.
Svårigheter
p Det finns ett antal saker som kan störa PATS-systemet. Motstridiga signaler kan överrösta din nyckel för radiostrålning, och om det finns metallföremål i kontakt med nyckeln, såsom de andra nycklar på nyckelringen, då emissionen inte skulle fungera. För bästa resultat, använd nyckeln separat och se till att bilen startar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116013.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.