Hur du jämför Billampor

En bils strålkastare gör att föraren kan se på natten , och låta fordonet ses av andra . Men medan vissa förare kommer bara välja vad den billigaste lampan tillgängliga , lönar det sig att sakta ner och verkligen undersöka vad det är du lägger in i din bil . Dina strålkastare lökar är ganska viktigt , och du får vad du betalar för . Saker du behöver
Bil glödlampa informationen
Visa fler instruktioner
1

Hitta alla de olika typer av glödlampor som är tillgängliga för din bil . Din bil handbok kommer att lista vilken typ av lampa din bil kommer att acceptera , och du bör gå till Biltema , Internet , eller båda för att se en lista över alternativ som finns för att passa den typen av lampa . Bara några möjliga alternativ är halogener , vanliga lampor och LED-lampor .
2

Lista alla viktiga statistiken för varje lampa . Betrakta den beräknade livslängd på lampan , om det finns någon garanti , priset och hur lätt lampan är att förvärva .
3

Jämför glödlampor sida vid sida . Detta låter dig titta på vad varje glödlampa ger , jämfört med de andra . Till exempel kan en vanlig glödlampa med en garanti på två år kort ut innan en lysdiod som bör pågå fyra år , men har ingen garanti på den . När du har sett vad lökarna har att erbjuda , välj det som passar dina behov .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115962.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.