Hur man använder ett Loader Farm Log

Lantgård log lastare är bitar av tung utrustning som är monterade till stora jordbrukstraktorer eller anläggningsmaskiner. Dessa enheter använder en enda upprätt eller böjd arm som drivs av en hydraulisk vinsch för att ta stockar och lasta dem på en släpvagn. Varje specifik gård log loader driftprocedur varierar, så se till att läsa igenom tillverkarens bruksanvisning innan du använder din utrustning. Instruktioner
1

Bekanta dig med joystick och olika spakar på gården log loader. Joysticken styr svivel för bommen genom att trycka den åt vänster eller höger och sänkning och höjning av klon genom att trycka den uppåt eller nedåt. Var noga med att öva i ett område som är öppen och fri från hinder eftersom de flesta log lastare har en gunga riktning 360 grader.
2

Använd joysticken för att stänga bommen åt vänster eller höger tills du är fodrade upp med den logg som du vill ladda.
3

Identifiera spaken används för att förlänga och förkorta bommen. Skjut spaken framåt för att förlänga bommen tills lastaren klo hänger direkt ovanför loggen du vill ladda.
4

Tryck framåt på joysticken för att sänka klo tills den sitter löst runt stocken . Skjut den andra spaken framåt för att spänna klo runt stocken.
5

Höj stocken genom att dra tillbaka på styrspaken och använd spaken utskjut i samband med vridfunktion på joysticken för att ställa in log dit du vill släppa den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115961.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.