Hur säkra en Pintle Hook

En pintle krok är en kopplingsanordning som används för att bogsera tunga släp och är användbar för bogsering på grov eller ojämn terräng. Den har en övre spärr som öppnar för fastsättning. Det finns olika storlek tappen krokar, och hur mycket vikt varje kan stödja varierar. Tapp krokar används vanligen på militär-, bygg-, industri-och jordbruksmaskiner. Säkra denna enhet kräver några grundläggande steg. Den tapp kroken är fäst vid en hake och sedan dragfordonet är fäst vid tappen kroken. Saker du behöver
Pintle ärmen
Pintle krok
Wrench set
Slitsade sexkantsmutter
saxsprint
Tänger
Spray smörjmedel
Visa fler instruktioner

1

Leta upp monteringshålen för skumt på den bakre ramen på dragfordonet. Fäst hitch till ramen med bultar. Bifoga ytterligare stödstycken som anges av tillverkaren.
2

Kontrollera alla delar av tappen hylsan är ordentligt fastskruvad. Dra åt alla bultar med en skiftnyckel för att säkra enheten till dragfordonet.
3

Placera en slitsad mutter på den gängade stolpen av tappen kroken, och anslut förbindelsetråden kroken till dragkrok . Dra åt muttern för att säkra det på plats.
4

in sprinten i hålet i den slitsade muttern, och fäst den genom att böja ändarna med en tång. Spraya en liten mängd smörjmedel på kroken.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115953.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.