Hur plog med en Ford Jubilee

Henry Ford experimenterade med traktortillverkning hela sin tid på att bygga bilar. Ford och Harry Ferguson, av Ferguson traktor berömmelse, samarbetat för att producera Ford 9N traktorn. Samarbetet drevs på grund av Fergusons patenterade 3-punkts traktorns draganordning används för att fästa lantbruk till traktorn. Henry Ford II övertog Ford Motor Company och trampade på Fergusons patent. Ferguson stämde och vann. Det var runt denna tid som Ford producerade deras på traktorn Jubilee föddes. En snöplog kan haka på framsidan eller baksidan 3-punktslyften. Saker du behöver
Anti-fog goggles
Varma kläder
Handskar
Visa fler instruktioner
1

höja och sänka en bakmonterad snöplog genom den 3-punktslyften styrspak. Vinkla bakmonterad snöplog till ena eller andra sidan så snön lämnar plogbladet.
2

ändra höjden på en frontmonterad-loader bladet genom att använda någon av de två fjärr plug-in kontroller. När lastaren är monterad på traktorn, koppla in lastarens två hydrauliska infusionsslangarna. En uppsättning används för bladets lutning och en uppsättning används för bladets lyft. Den tarhydraulik koppla in och ansluta till traktorns avlägsna hydraulik och använd traktorns spakar för att fungera. Lastaren bladet troligen inte vridbar. Snön måste plöjas upp till ena eller andra sidan. Varmt
3

Klänning vid snöplogning med din Ford Jubilee. Också bära icke-imma glasögon för att skydda dina ögon från kylan och blåser snö. Det är lätt att bli distraherad när snöplogning. När du är distraherad, kan exponerad hud drabbas farlig köldskador.
4

Mount däckbyten på hjulet för Ford Jubilee eller använda traktorn för att ploga snö är värdelöst. Haka slirskydd kring hjulens omkrets och använda bungee remmar på insidan och ut för att dra kedjan räta. Kör Ford traktor i långsammare takt med förändringar på.
5

plöja snö så snön banker eller pålar inte skapar en fara in i eller lämnar motorvägen. Det kan vara en skuld problem är dina snöhögarna skapar en fara.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115952.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.