Hur Panel en hästtransport

Installera paneler inuti din häst släp kan inte bara hjälpa till att ge din häst en varmare resa reträtt på kalla dagar, men kan avsevärt öka andrahandsvärdet på trailern om du någonsin bestämmer dig för att sälja den. Isolering är valfritt, men en bra idé när du uppgraderar trailern, samt att ge underlag för paneler för att förhindra skador på väggarna. Isolering kan också bidra till att minska vägbuller, hjälpa till att lugna nervösa hästar på långa resor. Saker du behöver
Monteringslim
Blå isolering ombord
Måttband
Drill
1/8-tums borr
Skruvmejsel
1/8-tums grov tråd maskin skruvar
Visa fler instruktioner
1

mäta djupet av släpets sidoväggarna från toppen av stödskenorna till ytterväggen. Använd denna mätning för att bestämma storleken på den isolering du kommer att använda. Halv tum till en tum är inte ovanligt.
2

Skär isoleringen för att passa tätt mellan stöd balkar på sidorna, framsida och ovansida av släpvagnen. Använd konstruktion lim för att hålla isoleringen på plats på väggen som du passar in den på plats. Addera 3

Installera paneler börjar med den bakre högra sidan av släpvagnen. Applicera konstruktionsbindemedel till de isolerande panelerna, och borra 1/8-tums hål genom paneler och i metallen väggen stöder från toppen av vagnen till golvet. Drive skruvarna i hålen för att ordentligt fästa paneler på plats.
4

Trimma paneler när du arbetar för att se till att den främre kanten av paneler installeras och den bakre kanten av nästa bit panel aktie ett metallunderlag som de kan skruvas på plats. Detta kommer att hjälpa till att förhindra paneler lossnar med fukt och curling.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115940.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.