Vilka är orsakerna till lågt oljetryck i en 245 Massey traktor?

Den "Massey" eller Massey Ferguson 245 traktor tillverkades från 1976 till 1983. Massey Ferguson erbjöd 245 med antingen en kontinental, fyrcylindrig, 145-kubik-tums gasmotor, eller en 152-kubik-tums, tre-cylindrig Perkins diesel. Några av orsakerna till lågt oljetryck är gemensamma för båda motorerna, men de är fundamentalt olika motorer, och var och en hade unika nötningsegenskaper. Perkins Diesel

Dieselmotorer kan ha en unik låg problem oljetryck grund vaxning av bränslet. Dieselbränsle är benägen att vaxning under extremt kalla förhållanden. Bränsle vänder sig till en vax-liknande tillstånd. Det kan tygla bränsleledningar och bränslefilter. Motorn kan misslyckas med att generera ett tillräckligt oljetryck för att starta, som följd.
Oljetryck i förbränningsmotorer

andra låg olje villkor är gemensamma för både den kontinentala gas motor och Perkins diesel. I själva verket är de gemensamma för fyrtakts förbränningsmotorer produceras av alla tillverkare. För motorn att starta och köra, måste den ha tillräckligt oljetryck. Det finns två huvudsakliga orsaker till lågt oljetryck: begränsat oljeflöde och slitage i större motorkomponenter Addera ditt Restricted oljeflöde

Alla fel i en oljepump. är sannolikt att orsaka lågt oljetryck. Pumpen kan helt enkelt misslyckas med slitage. Det skulle kunna få en bit av skräp som fastnat i det. Eller oljepumpen kan vara funktionella, men får begränsas av en igensatt skärm i pickup linjen, effektivt strypa oljetillförseln till pumpen. Precis som med den igensatt pickup skärmen, kan ett igensatt oljefilter även begränsa flödet, vilket orsakar lågt oljetryck.
Motorslitage

gas-eller dieselmotorer kräver viss tolerans mellan delar i syfte att generera oljetryck. Om delar är så slitna att de inte längre tätt till fabriken specifikationer, kan den överskjutande slitage orsaka lågt oljetryck. Ramlager, lager spö och vevaxeltapparna är de vanligaste komponenterna som släpper oljetryck när mycket utslitet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115939.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.