Hur du anpassar en Rescue Truck

De grundläggande komponenterna i en sökning och räddning lastbil är den medicinska och stabilisering redskap, extraktion redskap, skyddsutrustning, belysning och verktyg räddning. Dessutom bör miljökontroll enheter läggas för säkerhet och komfort för de räddningsarbetare. Flygräddningstjänst lastbilar, även känd som SAR lastbilar, kan anpassas utifrån geografi och typiska räddning scenario avdelningen svarar på. Instruktioner
1

Utrusta SAR lastbil med luftkonditionering, fläktar eller värmare beroende på klimatet där lastbilen används. Till exempel, utrusta riggen med externa propanvärmare för Alaskan-baserade räddningsaktioner eller stora fläktar för öken-baserade räddningar. Dessa enheter får lagras i ett av lastbilens förvaringsutrymmen. Eventuella propan tankar för värmarna skall förvaras upprätt i truckens LP tankutrymmet.
2

Få organiserade. Avsnitt ur riggen så varje fack har dedikerade bitar av redskap och se till att utbildningar hålls att bekanta räddningsarbetare med innehållet "platser. Till exempel, kan du använda en av lastbilens många fack och skåp för att lagra medicinska förnödenheter och redskap, och en annan för att lagra utvinning utrustning, såsom backboards och kullar. Sätt tryckluftsverktyg utvinning, allmänt känd som Jaws of Life, i sina egna hyllor och fack. Dessutom lagrar kompressorn som driver dessa verktyg i ett separat utrymme.
3

Lägg räddnings linor, liksom klättring och rep rigg redskap om din besättning är certifierad för fjällräddning. Förvara rep i säkra nylonväskor att förhindra att rep skador.
4

Utrusta riggen med torrdräkter, inmatningsskruvar is, termisk kläder och balaclavas om lastbilen teamet svarar på is räddar eller kallt vatten, snabb vatten eller lugn räddningar. Hjälmar, vattentäta radioapparater och personliga flythjälpmedel, som är allmänt känd som flytvästar, måste vara på trucken vid alla tidpunkter för räddningsaktioner.
5

Måla anropsnummer för trucken på dess sidor. Dessa är de nummer som tilldelats av "Incident Command." Dessutom, placera etiketter med samtalet koden på instrumentbrädan i lastbilshytt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115932.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.