Hur man bygger en släpvagn för att dra bakom en ATV

Bygga en pull-bakom trailern för din ATV, oavsett om du är en jägare eller bara vill dra tunga laster runt din fastighet, gör praktisk mening. Bygga din egen släpvagn kan du spara hundratals dollar, och du kan även ställa in trailern som du tycker passar. Saker du behöver
Ett ark med 4-by-8-by-1/2 tum plywood
Två 2-av-4-av-8 fot tryckimpregnerat brädor
Fyra 2-by-4 -av-6 fot tryckimpregnerat brädor
Galvaniserad träskruv
Dump kundvagnen axel kit
Två ATV hjul med däck
galvaniserade vagnsbultar med brickor och muttrar
Sticksåg
Borra med en skruvdragare bit och borr
vinkelhake
Riggnit med en saxsprint målvakt
Visa fler instruktioner
Konstruera Trailer
1

Skär två av de åtta fot styrelser i fyra fot sektioner, och sedan lägga dem på marken parallellt med varandra. De två närmast varje annan kommer att utgöra basen för släpvagnen.
2

Skär de två sex-fot styrelser i tre fots sektioner, och sedan använda skruvar för att bygga två rektanglar från dessa bitar.

3

Använd sticksåg för att skära en bit från plywood som är tre meter bred och fyra meter lång. Skruv detta stycke till basen i kroppen av släpet. Sedan skär de två längsgående brädor, som var och en kommer att mäta en fot bred och fyra meter lång. Skär de främre och bakre panelerna bredvid, som mäter en fot bred och tre meter lång.
4

Skär fyra en-fots sektioner från de återstående 2-by-4 ombord och skruva dem på insidan hörn vagnens bas. Med alla fyra på plats, skruva den övre ramen på trailern till de stående bitarna att bilda en låda, och sedan skruva fast sidobrädorna samt främre och bakre styrelser.
5

Install däck och hjul till axeln och sedan installera axeln på undersidan av släpvagnen, säkra med vagnsbultar. Därefter installerar tungan av trailern som kör från drivaxeln ut på framsidan av vagnen. Borra hål där det kommer att placeras, och fäst det med vagnsbultar i minst tre ställen. Säkra släpvagnen till ATV skumt med en sprintbult.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115925.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.