Hur man bygger en 6x12 Utility Trailer

Små vagnar är en välsignelse för villaägare såväl som små företag. Från professionella landskapsarkitekter till helgen gör-det-själv-entusiaster, trailers utföra grundläggande service till dem som dra sina egna byggmaterial eller vänner hjälp och grannar på rörliga dag. Bygga en släpvagn från början inte bara hjälper till att spara pengar på släpet kostnad, men också tillåter dig att anpassa trailern det sätt du tycker passar. Saker du behöver
Six 2-by-12-tums, 12-fot långa, tryckimpregnerat styrelser
Trailer axelaggregat med fjädring
Två släpvagnens hjul med däck
60 fot av 2 -by-2-tums vinkeljärn i 12-fots sektioner
en 12-fotdel av 2-av-4-tums fyrkantsrör stål
Trailer kopplare med en 2-tums kanal
släpvagnskablage
Släpvagnsbelysning kit
Metal inert gas svetsare
Svetshjälm
Svetsning handskar
Måttband
tigersåg med en metall-skärblad
Galvaniserad vagn bultar
Borrmaskin och borrar
vinkelhake
Visa fler instruktioner
Construct basen av Trailer
1

Lägg ut vinkeljärn på en plan yta, rikta två 12-fots sektioner 6 fötterna isär med vinklarna riktade mot varandra. Skär bort en 45-graders skåran på var sida av 12-fots sektionens underläpp med en metall-kapsåg. Dessa bitar kommer att bilda sidostyckena.
2

Skär två 6-fots längder av vinkeljärn och lägg en i varje ände av de 12-fots sektioner för att bilda en rektangel på marken. Använd tigersåg för att skära bort en liknande 45-graders fliken från varje ände av båda 6-fots sektioner så att de ligger an med 12-fots sektioner. Kontrollera att vinkeln är en perfekt 90 grader mellan 6 - och 12-fots sektioner med hjälp av en vinkelhake, sedan häftsvets varje hörn på plats. När du är säker på att alla hörn radas upp i 90 grader, slutföra svetsningen av de fyra hörnen på släpvagnen.
3

Vänd ramen över så att den platta änden av vinkeljärnet är vänd uppåt. Skär ytterligare tre längder på 6-fots vinkeljärn och lägga ut dessa som hängslen var 3 meter, som spänner över avståndet mellan de 12-fots sidostyckena. Häftsvets dessa på plats efter att säkerställa att de är i 90 graders vinkel mot den 12-fot sidostyckena.
Installera Tongue och axelarrangemanget
4

Skär en 2 -tums skåra i mitten av det första vinkeljärn stag för att tillåta 12-fotdel med kvadratiska stålrör att passa tätt mot botten av släpets ram. Den andra vinkeljärn stag från framsidan av trailern kommer inte att vara skårad. Lägg den kvadratiska stålrör i skåran och butt den tätt mot den andra vinkeljärn stag. Se till att tungan är på ett perfekt 90-graders vinkel till släpet och sedan svetsa den på plats vid de tre punkter där det berör ramen. Inte se till att tungan är på 90 grader kommer att resultera i dålig spårning av trailern under körning och kan orsaka olyckor. Framifrån av trailern
5

Mät tillbaka 7 meter på varje sida och placera axelarrangemangets mittpunkt här. Mät alla punkter på axeln från framsidan till baksidan på släpet för att säkerställa att den är korrekt monterad, sedan svetsa eller skruva fast fjädring bladfjädern på plats.
6

Installera släpets däck, vrid sedan trailer över. Addera Install Släpvagnsbelysning Golv och släputhyrning Koppling
7

Installera trailern kopplingen genom att borra genom fyrkantröret stål vid behov och det bultning säkert på plats. Svetsning rekommenderas inte här i händelse av skador på kopplingen i framtiden. Kör ledningar trailer ljus genom fyrkantsrör till baksidan av trailern
8

. Montera broms och sidomarkeringsljus, sedan koppla dem på lämpligt sätt beroende på släpets lätta förpackningar riktningar.
9

Installera 12-fot långa tryckimpregnerat golv på släpet med galvaniserade vagnsbultar. Förborra nödvändiga hål genom styrelser och vinkeljärn, fästa dem tätt ihop för säkerheten.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115921.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.