Hur man laddar ett 4x8 Trailer för Moving

Om du har turen att ha tillgång till en 4x8 släpvagn när du flyttar, det är en stor hjälp att få dina personliga tillhörigheter från en plats till en annan. Medan bärkraft dessa Utility Trailers är något begränsad av sin ringa storlek, måste du vara noga med att inte bara läsa det ordentligt, men inte överbelasta det. Efter korrekt lastning rutiner är nyckeln till att inte bara se till att du inte förlorar någon av din last på vägen, men för att säkerställa släpet handtagen ordentligt när den är på väg. Saker du behöver
Tarp
Ratchet tie-downs
Visa fler instruktioner
1

Fyll släpvagnen med de tyngre saker på framsidan. Minst 60 procent av vikten bör vara framför släpets axel, som kommer att förhindra att vagnen vajande och spöstraff vid högre hastigheter. En släpvagn med övervikt i ryggen kan bli extremt instabil vid högre hastigheter.
2

Fördela tyngre saker på vänster och höger sida av vagnen för att öka stabiliteten, särskilt om du flyttar långa föremål . En ojämn belastning kan välta när man svänger. Addera 3

Placera en presenning över dina artiklar att skydda dem medan transporter. Om din 4x8 trailer har sidostyckena kommer hugg tarp inuti skenorna vara tillräcklig. Om det är en platt 4x8 trailer, säkert stoppa alla ändar av tarp under posterna på vagnen för att förhindra tarp från fladdrande i vinden under transport.
4

Fäst objekt på 4x8 trailer med spärr spännband i ett kors formation. Fäst första tie-down i den främre vänstra sidan av trailern och dra den över toppen av lasten och den andra änden vid den bakre högra sidan av trailern. Klicka sedan på ratchet tills det är säkert över lasten. Fäst den andra tie-down i fronten, höger sida av chassit, och sedan dra den över toppen av lasten och anslut den andra änden på den bakre vänstra sidan av släpvagnen. Klicka spärranordningen tills den är tätt fäst över lasten. Ta en tredje Spännband-ner och fäst den under och över mitten av släpet, parallellt med hjulen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115904.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.