Specifikationer för Okuma kallhammare

kallhammare ingår bildare som används för höghastighetståg kallstukning - en process genom vilken en tråd förvandlas till en intrikat del med repetitiva och snäva toleranser. Sådana maskiner kan implementera en verktygs progression i överskott av 400 bitar per minut. Den kalla rubrik processen är volym specifika, och en "tom" av en given volym omvandlas till en intrikat del av samma volym. Asahi Okuma är en japansk tillverkare av kallhammare vars produkter används över hela världen, och vars maskiner finns med en mängd olika produktionskapacitet. Cut-off och kick-off Specs

kallhammare tillverkas av Okuma kan ha en mängd olika cut-off och kick-off specs. Till exempel har den 1/2-tums Asahi Okuma högst cut-off diameter tråd av 0,5 inches, en maximal cut-off längd av tråd av 4 inches och en maximal kick-out längd för den första formen av 5,13 inches. Detta kan jämföras med Okuma AOT-4B kallt huvudet, vilket kan bearbeta tråd med en diameter på högst 0,14 inches, en maximal cut-off diameter av 0,19 inches, en maximal cut-off längd 1.38 inches och en max die knock-out av 1 tum.
Övriga tillskärning och slutbearbetning specifikation

Okuma Kalla Värmare, såsom 1/2-tums Asahi Okuma kallt huvudet, kan ha första diameter die hål 2.56 inches och andra munstycket hål diameter på 3,54 inches. De kan ha en 1,58-tums klippning, 1,19-tums trycka värde och en stans håldiameter extrudering av 1,58 inches. Dessutom kan de besitter en Chone av 2,17 inches kon, en 2,38-tums finish, en 5,91-tums-lång vev stroke och en PKO slaglängd på 0,60 inches.
Produktionskapacitet

produktionskapacitet Okuma kallhammare kan variera ganska kraftigt och ofta skalor med maximal cut-off diameter. Den 1/2-tums Asahi Okuma, som besitter en högre cut-off diameter, har en produktionskapacitet på 100 bitar per minut. Okuma AOT-4B kallt huvudet, däremot, har en lägre övre cut-off diameter gräns, och har en imponerande produktionskapacitet på 400 bitar per minut.
Mått
Machine och vikt

kallstukning maskiner är ofta mycket skrymmande och de som tillverkas av Okuma är inte annorlunda. Den 1/2-tums Asahi Okuma har en bredd på 68,9 inches och en längd av 201,8 inches. Dessutom har den en befriande slaglängd på 0,2 inches, en främre dödpunkt av 1,2 inches och en matarrulle med dimensionerna 9,8 tum gånger 1,6 inches. Den äger en vikt på 33,510 pounds.
Tankkapaciteter

Okuma kallhammare, såsom 1/2-tums Asahi Okuma, har en kapacitet smörjmedelsbehållaren av 37 gallon. Dessutom besitter de kylvätska tankar med en kapacitet på 17,2 liter.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115902.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.