Kawasaki stationär motor Specifikationer

Kawasaki, mest känt känt för sin tillverkning av motorcyklar, har varit en viktig aktör i den stationära motorer marknaden i över 50 år. Stationära motorer används generellt för att driva orörliga utrustning såsom elverktyg eller pumpar. Kawasaki släppte sin första stationär motor 1957, och idag tillverkar tvåtakts-och fyrtaktsmotorer bensin stationära motorer. Kawasaki Heavy Industries är ett japanskt bolag som tillverkar fartyg, industrianläggningar, ATV, motorcyklar och delar till flygplan. Fyrtakts Horisontella

Kawasakis erbjuder fyra olika serier av fyrtakts horisontella stationära motorer: FJ-serien, FE-serien, FH-serien och FD-serien. Dessa motorer kan producera upp till 29 hästkrafter.

FJ Motorn är en forcerad luftkyld, fyrtakts, horisontal-axeln, OHV bensinmotor. Det har en cylindervolym på 5,97 cubic inches, och en maximal uteffekt på 3 hk.

Däremot är FD750D av FD-serien en vätskekyld, fyrtakts, horisontell axel, OHV bensinmotor. Den har dubbla cylindrar, en cylindervolym på 45,5 cubic inches och en effekt på 27 hk.
Fyrtaktskrafter Vertikal

Kawasakis fyrtakts vertikal utbud av stationära motorer är utrustade med enkel eller dubbla cylindrar, och kan mata ut mellan fem och 37 hästkrafter.

FJ151V STD, vid den nedre änden av specifikationerna skala, har en luftkyld, OHV, encylindrig, vertikal PTO , som syftar till utgång fem hästkrafter.

På andra änden av skalan, är FX1000V en kraftfull vertikal axel, fyrtakt, luftkyld, OHV stationär motor, som kan utgången 37 hp vid 3.600 rpm.
Two-Stroke Horisontella

Kawasaki erbjuder ett urval av två-takts horisontella stationära motorer, vilket inkluderar TJ-serien, TH-serien och TK-serien.

TJ27E har en forcerad luftkyld, tvåtakt, bensin, stationär motor. Det har en cylindervolym på 1,7 cubic inches, och en max uteffekt på 1,2 hk vid 7.500 rpm.

Mer kraftfulla TK65 har en forcerad luftkyld, horisontal-axeln, bensin, stationär motor. Det har en cylindervolym på 4 cubic inches, och en effekt på 4,6 hk vid 7.500 rpm.
Two-Stroke Vertikal

Kawasakis enda tvåtakts vertikal stationär motor , den TH23 V, är en forcerad luftkyld, två-takts, vertikal axel, bensin stationär motor. Det har en cylindervolym på 1,4 cubic inches, en borrning och slaglängd på 1,26 inches med 1,10 inches och en maximal uteffekt på 1,3 hk vid 7000 rpm.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115901.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.