Holley Förgasare 6210 Specifikationer

Holley, ett bolag etablerat över 100 år sedan, producerar produkter bränslesystemet såsom insugsgrenrören, bränsleinsprutningar, bränslepumpar, förgasare och topplock. Ett paraply företag, omfattar Holley varumärkena Hooker Headers, Weiand, Earls, Flowtech Headers och NOS. Holley tillverkar ett brett utbud av förgasaren linjer, såsom marin, street performance och modeller racing. Gatan prestanda raden av förgasare inkluderar 6210, vilket är ett utsläpp ersättningsmodell. Vad är en förgasare?

En förgasare, som beskrivs av Formula One ordlista, är en anordning som finfördelar en blandning av luft och bränsle och drar den in i motorn. Den bildar en brännbar blandning från lämpliga mängder luft och bränsle, att variera förhållandet av substanserna enligt driften av motorn. Används i en förbränningsmotor, är en förgasare den del av motorn som styr hastigheten. Holley producerar förgasare avsedda för racing och gata prestanda i bilar, båtar och lastbilar.
6210 Förgasare Specifikationer

Holley 6210 förgasare, eller 650 CFM, är ett utsläpp ersättare, gatakapacitet förgasare med fyra fat. Holley s utsläpp ersättare förgasare är utformade för att hålla bilen utsläpp laglig och samtidigt förbättra prestandan. Denna modell har ett nummer ett utsläpp-känslig produkt märkning, vilket betyder att det är lagligt i 50 stater och är riktad eller konsoliderad byte förgasare. Det är inte lagligt för användning i fordon som var utrustade ursprungligen med två-fat förgasare eller för gatbruk i delstaten Kalifornien. Funktionerna i 6210 inkluderar en frånskild choke, mekaniska secondaries, dubbla pumpar gas, en singel-feed bränsleinlopp och alla utsläpp bestämmelser. Den 6210 väger 13 £. och mäter 12.25 inches i längd, 11 tum i bredd och 7,5 inches i höjd. Det pris på bolagets hemsida i januari 2011 är $ 446,54.
6210 Förgasar delar och satser

Holley också producerar en mängd olika kit och delar som kan användas med 6210 förgasare. Den förnyar kit är kit för förgasare ombyggnad och inkluderar förgasardelar, instruktioner och en guide till tuning. Den universella förgasare monteringssats kan du enkelt installera din 6210, medan gasen bollen sortiment kit innehåller flera gaspådrag bollar tillsammans med nödvändig hårdvara. Ytterligare utrustningar och delar som kan användas med 6210 förgasare är gaspedalen pumpnocken sortiment kit, throttle solenoidfästet och gasreglaget solenoiden.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115893.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.