Instruktioner för hur man målar Sanna Flames

Måla riktiga flammor kan göra ett fordon ser intressant eller ett konstverk ser bättre ut. Enligt Chuck Bauman, måla riktiga flammor använder flera lager av färg för att skapa en tredimensionell utseende och ger utseendet av verkliga lågor. När du sätter riktiga flamma designer på ett fordon, såsom en bil eller motorcykel, är en del förberedelser som krävs för att få bästa effekt. Om planerar att måla den sanna lågorna på ett fordon, ta bort eventuella föremål som kan vara i vägen, såsom fälgar. Sand med en 1000 grit våt sand papper, tejp eventuella hål eller områden där färgen inte ville och lägga ner en svart bakgrund färg för bästa effekt. Saker du behöver
referensbild
svart bakgrund
Airbrush
Airbrush måla
Visa fler instruktioner
1

Hitta referensbilder i lågor. Det enda sättet att få den sanna elden just tittar på referensbilder för lämpliga former. Eld är ett ständigt rörligt objekt, så att ha en bild kan göra det lättare att fastställa former och sätt som brand flyttas. Brand former innefattar ofta böjda linjerna bredvid raka linjer. Bränder har ofta skarpa vinklar nära toppen och stripig linjer som skjuter utanför den huvudsakliga lågan. Former är inkonsekvent, men vanligtvis följer en mer triangulär övergripande formen med en bredare bas och tunnare topp.
2

Applicera en ljus kontur i antingen en vit färg eller en genomskinlig röd färg. Forma lågorna enligt referensbilder.
3

Välj en godis röd färg och fyll i lågorna i rött. Följ linjerna som tidigare gjorts i den vita färgen och färgen på lågorna. Detta är basen lågan.
4

Välj en annan röd färg och airbrush lågorna igen, den här gången att göra en något mindre eller tätare flamma form. Upprepa processen med orange.
5

Lägg in belysa. Titta på referensbild. Lägg märke till de gula, orange och mörkare röda accentfärger. Sanna flamma målningar efterlikna verkliga brand färger, så det måste ha färg markeringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115891.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.