Hur att bogsera en Lexus SC430

Lexus SC430 är en väl respekterad lyx fordon som normalt faller under benämningen sport-coupé cabriolet. Precis som alla andra bil bilen kan vara inblandade i en situation där det måste bogseras. Kom ihåg att Lexus SC430 är en bakhjulsdriven bil och därför bör aldrig bogseras med hjulen på marken. Saker du behöver
biltransporter
tung lastbil
Tow remmar
dragkedja
Visa fler instruktioner
1

parkerar fordonet på plant marken om möjligt. En lutning kan orsaka att fordonet kan rulla iväg när du ansluter den fiberkabel.
2

bort all övervikt från stammen och insidan av bilen. I princip allt som inte är nödvändigt bör tas ut för att minska vikten på fordonet. Vissa bogsera dockor kanske inte kan hantera mycket mer än den faktiska vikten av fordonet. Addera 3

Dra upp bilen nära bäraren med fronten i inför baksidan av din lastbil och bärare.

Eftersom Lexus SC430 är en bakhjulsdriven bil, kommer du inte att kunna använda en fiberkabel dolly som med framhjulsdrivna fordon.
4

Kontrollera att din operatör och lastbilen klarar hela tyngden av Lexus innan du fortsätter. Fordonet ska väga ca 3,500-4,000 kg. exklusive bränsle eller andra föremål.
5

Sänk ramperna på bäraren. Lås remmar och kedja för att förbereda sig för Lexus.
6

Kör fordonet långsamt på bäraren och lägga den i parken när det på plats. Ta nycklarna ur tändningen och slå på nödbromsen.
7

Haka på däck-remmar ordentligt för varje däck och hålla fast säkerhet stridsyxan. Fäst säkerhetskedjorna till fordonets ram så lite slack för Lexus att förskjutas något under bogseringen.
8

Lyft transportören ramper och dubbelkolla att allt är säkert. Kör en kort sträcka och stannar för att kolla allt en gång innan du börjar din resa.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115884.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.