Hur man installerar Profec B Spec 2

Profec B Spec 2 är endast avsedd att installeras i terränggående fordon som aldrig kört på allmän väg. Denna installation bör inte försöka med personer som inte är bekant med elektriska, mekaniska och bränsle ledningssystem för off-road-endast fordon. Endast fordon med 12-volts batterisystem kan vara värd Profec B Spec 2, och det bör inte vara monterade så att blockera eller delvis blockera förarens sikt när fordonet är i drift. Koppla loss batteripolen innan du påbörjar installationen, och vara särskilt försiktiga med de nödvändiga verktygen för jobbet, t.ex. lödkolvar. Saker du behöver
brukskniv testare
Spänning
10 mm skiftnyckel
Wire strippor /knivar
eltejp
Skruvmejsel (er) från Lödkolv
Lod
nåltång
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorn och låt den svalna helt. Koppla bort den negativa (svarta) batteripolen. Kontrollera längden på tryckslangen som medföljde enheten för att säkerställa att den är tillräckligt lång för att nå ventilen enheten. Lokalisera och identifiera ställdon, magnetventil och bränsletryck regulator före start.
2 Utility knivar ger raka, exakta snitt vid arbete på motorn slangar och ledningar.

Avsluta inkopplingen insugningsröret med hjälp av skalpell för att skära av bränsleledningen tryckregulatorn. Installera trevägs koppling från satsen. Sätt 4 mm slang på kopplingen och kör in slangen i kupén genom brandväggen.
3

förbindelsen till huvudenheten genom montering i slutet av 4 mm slang som kördes inne på passagerarsidan av bilen till filtret, och den andra änden till huvudenheten.
4 vakuumledningar möblera luften komponent i motorns inre förbränning.

Koppla ur kontakten och vakuumledningarna från magnetventilen, och täppa till alla vakuumöppningarna.
5

Montera manöverenheten typ ventil nästa genom att först ta bort pluggarna från ventilen enheten. Montera 6 mm slanganslutning på "NEJ" och "com" portar på ventilen enheten. Använd 4M bultarna för att montera på ventilen parentes.
6

Fäst ventilaggregatet till ventilhuset med 6M bult och bricka. Dra vakuumslangen från kompressorhuset på turbo ställdon på ställdonssidan och installera det på "NEJ" sida av ventilen enheten. Använd satsens 6 mm sugslang till ställdon och "COM" port. Tråd i ventilenheten sele.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115871.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.