Återställa en Golf Cart

Bara för att en golfbil är gammal och har inte använts på ett tag betyder inte att det måste gå till skroten. Med lite omsorg och uppmärksamhet, kanske du kan återställa även de mest fallfärdiga vagnar. Om du kan plocka upp en gammal varukorg billigt och återställa det själv istället för att köpa en ny modell, kan du spara mycket pengar. Saker du behöver
Skyddshandskar
Skyddsglasögon
Sandpapper
Destillerat vatten
EPSOMSALT
plasttratt
Batteriladdare
Jack
Block av trä
Ratchet eller hylsnyckel
Nya däck
Maskeringstejp
Papper
Primer
Paint
Top coat
Visa fler instruktioner
Batteri

1

Kontrollera att anslutningarna och terminaler är rena. Om de visar tecken på korrosion, använd sandpapper för att försiktigt gnugga rosten borta.
2

Kontrollera vätskenivåer inuti batteriet. Sätt på skyddshandskar, koppla loss kablarna på batteriet och ta bort det till en väl ventilerad plats. Ta av plastsnäpplocken ovanpå batteriet och, medan bär skyddsglasögon, titta inuti. Om vätskan ligger under märket på sidan av batteriet, kommer de att behöva toppade. Värm en liter destillerat vatten tills den når 150 grader F och tillsätt 10 matskedar Epsom salter. Med hjälp av tratten, häll destillerat vatten blandningen i batteriet tills vätskenivån kommer upp till märket på sin sida.
3

Fäst batteriet till en batteriladdare och koppla in en effekt källa. Ladda batteriet över natten. Addera Däck
4

Kontrollera däcken på golfbil du återställer efter tecken på ett otillbörligt sätt uppblåsta eller skadad. Om de är hela och i gott skick, blåsa till trycknivån rekommenderas i din instruktionsbok. Om de är skadade, måste de bytas ut.
5

Park vagnen på en plan yta och dra åt parkeringsbromsen. Placera domkraften nära däcket som kommer att bytas ut och sätta träblock under de andra. Med hjälp av skiftnyckel, lossa muttrarna på däcket som kommer att ändras. Vrid spaken på domkraften tills vagnen lyfts upp och det däck som du ändrar är helt från marken. Lossa muttrarna helt och ta bort. Ta bort det gamla däcket och ersätt med en ny. Placera muttrarna på nya däcket och dra åt en aning. Sänk vagnen till marken och dra åt muttrarna så mycket som möjligt.
6

Upprepa proceduren på alla däck vid behov.
Målning

7

Tvätta golfbil noggrant och kolla lacken är skadad. Om det skadade området är liten, kan du röra upp lacken med en sprayburk. För mer omfattande skador en färgspruta sannolikt skulle fungera bättre.
8

Använd tejp och papper för att maskera något område av vagnen som inte behöver måla, såsom lister eller oskadade lacken. Applicera ett primerbeläggning till området med hjälp av en svepande rörelse för att säkerställa att färgen appliceras i ett tunt, jämnt lager, vilket reducerar risken av körningar. Rörelsen är densamma oavsett om du använder en burk eller en pistol. Låt grundfärgen torka innan färgskiktet på samma sätt. Låt detta torka innan täckmålning.
9

Låt färgen på vagnen torka helt innan du tvättar igen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115855.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.