Felsökning av en 1999 Dodge Van Transmission

Människor med transmission problem brukar ta sin bil till överföring butiken för diagnos och reparation. Du hoppas att överföringen mekanikern är ärlig och inte försöka ersätta din sändning när allt du behöver är en enkel fix. Du kan felsöka överföringen i din 1999 Dodge van hemma i några enkla steg innan du bestämmer om du ska ta det till överföring mekaniker. Saker du behöver
Keys
Rag
Drive-up ramper
träklossar
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

Ställ nödbroms på van.
2

Tag bort motorkåpan placerad mellan den främre föraren och passagerarens säten genom att lyfta spärrarna på vardera sidan. Dra luckan ut för van eller flytta den tillräckligt långt tillbaka i van undan.
3

Leta överföringen mätstickan. Du hittar den på passagerarsidan tillbaka området på motorn.
4

Starta bilen och låt den gå tills den är varm. Med foten på bromsen, satte van i enheten, vända, köra igen och tillbaka till parken. Tanken är att få överföringen varm.
5

Medan van körs och i parken, dra transmissionen mätstickan ut och torka av den med trasan. Observera att mätstickan har ett tillägg nivå och en full-at-het nivå.
6

tillbaka oljestickan i röret och dra ut den igen för att kontrollera nivån av transmissionsolja. Den främsta anledningen till varför en överföring fungerar dåligt på grund av låg transmissionsolja.
7

Stäng av fordonet och låt den svalna helt innan du fortsätter till nästa steg.
8

Placera drive-up ramper i position framför de två främre däcken. Kör van upp på ramperna och dra åt parkeringsbromsen omsorgsfullt.
9

Skjut träblocken bakom de två bakre däcken att hålla fordonet stabilt. Skjut under van med ficklampan och lokalisera sändningen. Växellådan sitter precis bakom motorn.
10

Använd din ficklampa för att se hela sändningen för kabelanslutningar. Du letar efter några kablar som kan ha lossnat eller frånkopplad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115796.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.