Specifikationer för 1997 Arctic Cat EXT 580

Den 1997 Arctic Cat EXT 580 är en skoter tillverkad av Arctic Cat Inc., med huvudkontor i Thief River Falls, Minnesota. Företaget designar, tillverkar och marknadsför ett brett sortiment av ATV, snöskoter och andra produkter. Motor och bränsle

1997 Arctic Cat EXT 580 har en tvåcylindrig och tvåtaktsmotor. Det har en cylindervolym på 580 cc. Motorn är vätskekyld. Bränslet kapacitet för Arctic Cat EXT 580 är 11 liter. Arctic Cat introducerade det elektroniska gasspjället bränsleinsprutningssystem i sina snöskotrar 1997. Förutom förbättrad utsläpp, är fördelen med detta system som bränsletillförsel justeras automatiskt elektroniskt förhållanden motiverar för att upprätthålla förhållandet mellan bränsle och luft. Den torrvikt skoter är 513 pounds.
Karbider och Suspension

Carbide kanter på snöskoter skidor ger extra dragkraft, kontroll och grepp. Kobolt hårdmetall kanter för denna modell är 6 inches lång. De är avsmalnande 1 tum i båda ändar, som medger extra motstånd mot slitage. Främre fjädringsväg på snöskotern är 7.3 inches. Bakre fjädringsväg är 13,5 inches.
Start och Reverse

Två Artic Cat Ext 580 modellerna släpptes under 1997. Deluxe-modellen var utrustad med extra funktioner som inte ingår i standardutförande. Elstart och back är bland de funktioner som finns enbart på 1997 års Arctic Cat Ext 580 Deluxe. Addera Koppling

Arctco Drive kopplingen infördes som standardutrustning på Artic Cat snöskotrar början 1997. Kopplingen Systemet har utformats med mer hållbara material på skivan och lagret än äldre koppling system. Den nyare drive clutch formgivning bredare rullar, som lagt mer marschfart, dragkraft och konsekvent acceleration.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115788.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.