Hur man använder Handikappvänlig Vans

Handikapp tillgängliga skåpbilar är skåpbilar som är speciellt modifierade för att användas av personer som har lägre frågor benet rörlighet . Dessa skåpbilar har handkontroller som fungerar på gas och broms förutom växelspaken , blinkers och vindrutetorkare . Rörelseresultatet en av dessa skåpbilar är ganska enkelt att göra , om du är avsiktligt och du öva med dem innan du tar van ute på den öppna vägen . Instruktioner
1

Få i förarsätet . Tillgängliga skåpbilar har en ramp som kommer antingen från sidan eller baksidan för dem i rullstol eller för dem med partiell rörlighet förarsidan dörren är liksom .
2

Slå på van . Växla nyckeln för att starta motorn , och tryck sedan ner spaken för bromsen . Flytta bilen i backen och ta handen från bromsen . Tryck nedåt på gasen spaken så att du kan snabba upp .
3

Använda bromshandtaget , kom till ett stopp . Skift i enhet och påskynda använda gasen spaken för din hastighet . Dessa skåpbilar fungerar på samma sätt som en vanlig skåpbil , den enda skillnaden är att det finns spakar att arbeta gas -och bromspedaler . Så du måste hålla en hand på gas /broms , och en hand på ratten . Farthållaren är ofta en funktion av dessa fordon eftersom det kan spara tid och distraktion byter ägare från broms till gas och tillbaka igen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115777.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.