Mercedes Kolfiber Interiör komponenter

Många delar av Mercedes-Benz fordon interiörer införliva materialet kolfiber. Även om det kanske inte är så exotiskt eller så attraktiv som material som polerat trä, är kolfiber slitstarkt och finns i en mängd olika färger och texturer. Mercedes erbjuder dig att skräddarsy ett stort antal ansökningar för denna inredningen i bilen om du vill. Gauge Trim

kolfiber trim runt mätarna på Mercedes Benz instrumentbrädan skärs på ett visst sätt så hastighetsmätaren, bränslemätaren och andra mätare i Benz kommer alla sitta i en mörk kolfiber trim . Detta trim både täcker upp de inre komponenterna i instrumentpanelen och ger en mörk bakgrund för de ljusare siffror, vilket gör dem lättare att läsa.
Dash Kit

Mercedes-Benz använder också kolfiber för att göra en hel streck kit för många av sina fordon. Radion, kommer instrumentbräda trim och andra delar av mittkonsolen trimmas med kolfiber i samma mörka färg och finish som mätaren trim för att skapa ett enhetligt utseende på framsidan av fordonet. <
br> Dörr Trim

dörr trim på en Mercedes Benz kan också komma i kolfiber. Andra tänkbara alternativ finns, såsom trä trim, men du kan ha kolfiber installerats i ett antal nyanser och färger som kommer att komplettera det inre av fordonet. Dessutom är kolfiber stark och motståndskraftig mot elementen i hur andra material inte.
Växlarplattan

växelspaken plattan i Mercedes-Benz modeller som har det på golvet mellan föraren och passagerarstolen kan införliva kolfiber. Andra alternativ inkluderar trä trim eller krom, men dessa material oftast kostar mer än kolfiber.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115720.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.