Continental F 124-motorn använder

Continental Motors var en tillverkare av motorer till bilar och industriella applikationer. Det amerikanska företaget F 124 fyrcylindriga motorn är känd för sin livslängd och hållbarhet, enligt Foley Motorer, dessa och andra liknande Continental motorer är robusta, lätta att reparera, kommer att köras på dåliga bränslen och många har varit i bruk i mer än fem decennier. Många av dessa motorer har byggts om flera gånger eftersom de har sett årtionden av användning men är ändå önskvärt på grund av sin seghet och enkelhet. Traktorer Till Salu

Många jordbrukstraktorer tillverkade på 1930-talet 1960-talet använde Continental F 124 motorer. Dessa motorer, som kallas flat-head eller L-head motorer var populär för jordbrukstraktorer eftersom de är lätta att arbeta med, billig att köra och väldigt pålitlig. Många företag använde dessa motorer i sina traktorer, såsom Cockshutt traktorer som tillverkas i Kanada, och Massey-Harris traktorer.
Gaffeltruckar Till Salu

Continental sålde F 124 motorer till många företag, varav några installerade dem i tunga gaffeltruckar. Några av dessa motorer är fortfarande i bruk idag i denna egenskap. Continental F 124 motorer i truckar ibland omvandlas till LP eller propan bränsle.
Generatorer

annan vanlig applikation för Continental F 124 motorer genererar ström. Fabricating butiker, gårdar, garage och verkstäder fortfarande använda denna motor för att generera elektricitet. Några av F 124 motorer som används för detta ändamål har också byggts om för att köras på gas eller propan.
Andra användningsområden

enkel anpassning, pålitlighet och enkelhet av Continental F 124 ledde till dess användning i ett brett spektrum av industriella användningsområden. Svetsmaskiner, transportörer, kabel slingrande maskiner, anläggningsmaskiner och pumpning var alla vanliga användningsområden för F 124. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115714.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.