Tvinga utombordare Ombyggnad Tips

Force utombordare gjordes av ett systerföretag till Mercury Marine och såldes som färdigförpackade kit redo att köra, tillsammans med båten och trailern för att transportera den. Många av dessa motorer är fortfarande i bruk och har ett rykte om hållbarhet. Bygga om en Force utombordare kan vara en svår proposition, men det finns ett antal tips som du kan använda för din Force utombordsmotor ombyggnad. Fabriken delar

Den första nyckeln till att återuppbygga din Force utombordare är att använda fabriken delar. Dessa delar har gjorts med samma utrustning och med samma specifikationer som originaldelarna på din Force utombordare. Eftermarknaden delar kan vara överdimensionerad, sammansatt av felaktigt behandlat stål eller lägre kvalitetsklasser av plast, vilket orsakar ytterligare problem med motor eller prematura bortfallsfrekvens.
Rebuild av bilstereon Head Helt

annat viktigt tips att ha i åtanke, när man återuppbygga en Force utombordare, är att återuppbygga den kraftenhet huvudet helt om den måste repareras. Slutföra en partiell ombyggnad, som att installera en ny kolv eller en ny uppsättning kolvringar i ett hål som är repad eller värme-skadad, kommer bara att kräva mer arbete senare och kunde förkorta livslängden på din motor. Genom att helt bygga om motorn med fabriken delar, kommer du reparera eventuella skador som gjordes på motorn i första hand, vilket förhindrar att det händer igen.
Följ serviceintervall

När du har byggt din motor, följ tillverkarens rekommenderade serviceintervall som för inkörningsperioden och efterföljande service. Dessa rekommenderade serviceintervall skall skilja sig från kit till kit och kan hittas i de anvisningar för kitet. Underlåtenhet att bryta i en ombyggd motor på rätt sätt kan orsaka omedelbara skador på motorn samt potentiellt farliga driftsförhållanden som kan kräva en hel motorbyte. Efter de rekommenderade intervallen kommer att säkerställa att detta inte händer.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115710.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.