Hur Seal Truck Skärmtak

med en baldakin som täcker din pickup säng ger dig hela baksidan av lastbilen för förvaring. Du kan hålla låsta tillhörigheter säker i din pickup natten och dra mer ömtålig last. En viktig aspekt av att installera en lastbil kapell är att se till att det vädret är förseglad. Lämna din canopy otätade riskerar skadliga objekt i ryggen på grund av regn eller snö. Lyckligtvis tar det bara ungefär en timme av din tid för att säkerställa att det är hermetiskt stängd. Saker du behöver
Utility kniv tätningspistol
Väderbeständig silikon täta
Wire skjorta hängare
Damp rag
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera gummitätningar på din canopy är så tät och nära lastbilens kropp som möjligt. Eventuella gap större än 1/8 tum kommer att bli mycket svårt att vädertätning med täta.
2

Skär av spetsen av silikon täta i 45 graders vinkel med hjälp av verktyget bladet. Räta galgen tråd skjortan och skjut in det i spetsen för att punktera förseglingen. Placera täta i tätningspistol och krama avtryckaren tills täta kommer ut i spetsen. Torka av täta bort.
3

Fördela täta, trycka på avtryckaren, längs kapslingstätningen där den möter med pickup. Varje gång du trycka helt avtryckaren, släppa den och torka av överskottet täta för att skapa en platt tätning längs sömmen i trädkronorna. Gör detta längs hela tätningen. Vänta över natten för silikonet torka innan fordonet flyttas för att undvika att bryta ny tätning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115656.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.