G37 LSD specifikation

den Infiniti G37 LSD är en del av Infiniti G Coupe serie av bilar. Det är en högpresterande bil som är flexibel nog att hantera allt från stadens vägar till öppna motorvägar . Motor

V6-motorn i G37 LSD är en 3,7 liters , 24 ventiler modell med ett block tillverkad av en aluminiumlegering . Den har en motorstyrka på 330 vid 7000 rpm och ett vridmoment på 270 foot- pounds vid 5.200 rpm . Den G37 finns i automatisk och manuell växellåda .
Prestanda och köregenskaper

Ratten har en hastighet känslig , variabel assisterade system som gör det möjligt för föraren att ha optimal kontroll över fordonet vid alla tidpunkter. Den främre och bakre fjädring består av självständigt rörliga delar för att möjliggöra ökad hantering på ojämna underlag . Den främre hjulupphängningen är en dubbla triangellänkar utformning , och den bakre fjädringssystem har en multipel länksystem med skruvfjädrar .
Braking System

G37 LSD har en all - wheel avancerade bromssystem för att möjliggöra bättre kontroll över bromssträckor . Systemet har 1,3 - tums och 0,6 - tums skivor som är ventilerade för att förhindra överhettning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115631.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.