Hur installerar jag Dome Kabeldragning för en Overhead DVD?

Kablage din bil för en overhead DVD-spelare är ett smart trick som kraftigt kommer att minska "är vi där yets" av dessa långa resor. DVD-spelare beslutsfattare har ett brett utbud av DVD-spelare och alternativ att välja mellan. Installera dessa enheter är ett jobb inom räckhåll för dem som har elektriska ledningar erfarenhet och de verktyg som krävs för jobbet. Kontrollera sladdarna takbelysning att se till att alla kablar som behövs för att koppla spelaren i är närvarande. Många fordon har inte dessa. Låt en professionell tråd det för dig om alla fyra ledningar är inte närvarande. Saker du behöver
DVD kopplingsschema
stjärnskruvmejsel
Borr och bits Connectors
Kabelskalare /crimper
Hylsnyckelsats
Multimeter
Show Mer Instruktioner
1

Ta bort locket till bilens takbelysning och leta efter fyra trådar. Om du ser fyra trådar, använd en multimeter för att kontrollera om den konstanta 12-volts källa. Jorda den svarta ledningen i mätaren och ställ den på 20-volts DC-skalan. Tryck på den röda tråden sonden till varje tråd, troligen gul, kommer leta efter ständig källa.
2 Många takbelysning församlingar har en eller två lökar men kommer sakna alla kablar som behövs för att tråden i en DVD-spelare.

Ta takbelysning ut genom att ta bort de två skruvarna som håller den på plats. Koppla ur takbelysning. Använd monteringsplattan för videoenhet som en mall för att spåra sin form till headliner. Fötterna på fästet ska peka nedåt och pilen pekar mot den bakre delen av fordonet.
3

Klipp bort headliner materialet från märkt av området med hjälp av en mattkniv. Var noga med att inte klippa några kablar under materialet. Placera fästet tillbaka i hålet som skapats av ditt klipp och markera var du vill att fästet för att montera på tvärbalken. Rada upp tvärbalken med märket så du träffa tvärbalk i centrum. Se kopplingsschemat för DVD-spelare om du behöver förtydligas.
4 Detta är en svår montering för att uppnå utan att punktera taket, så borra försiktigt och noggrant.

Borra hålen i fästet där de ansluter med tvärbalk, antingen två eller fyra hål. Håll fästet med de borrade hålen på plats på tvärbalken och markera hålen på tvärbalk. Montera konsolen med korta skruvar med platt huvud, försiktigt så att inte tränga takets utsida.
5

Använd multimeter för att bekräfta vilka trådar har den behövde ständig 12-volts DC. Se de ledningar tips avdelningar för vilka trådar kan ändras när dörrarna är stängda och /eller tändningen är frånslagen. Route alla DVD kablar ner genom monteringsplattan hålet och fäst dem i enlighet med den särskilda kopplingsschema som följde med DVD-spelare. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115607.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.