Thule lastlåda Installationsinstruktioner

Thule last lådor är tålig och stark nog att skydda din last från väder och vind. Cargo lådor lagra utrustning och bagage, lämnar insidan av din bil gratis för passagerarna. Finns i ett antal modeller, Thule last lådor har ett lås så att din last är säkert när du inte runt och en enkel snap-system som gör dem enkla att installera på bilens takräcke. Saker du behöver
Ladder
Visa fler instruktioner
1

ställa in systemet takräcke (om det är inställbart) på ditt fordon till det bredaste läget som kommer att passa monteringshål i bagageutrymmet rutan. Den minsta bredden på att Thule lastflaket kommer att rymma är 23-5/8 inches.
2

Lyft lasten rutan på takräcket. Du kanske behöver någon att hjälpa dig att göra detta.
3

Skjut lådan framåt eller bakåt för att positionera monteringshålen på undersidan av lådan ordentligt över tvärbalkarna i ditt takräcke. Montera din last rutan mot fordonets bakre del för att minimera luftmotståndet.
4

Öppna last rutan och ta bort väskan av hårdvara inuti.
5

bort lätt -snap monteringsverktyg och bifoga de rektangulära gummifötter på botten av var och en av de fyra enkla snap fästen.
6

Lyft den röda säkerhetsspärren fliken ovanpå lätt snäppkrok sedan vrida den blå handtag moturs. Gör detta för varje konsol.
7

Sätt i Easy-Snap fästen i hålen med ert stöd lastlåda barer. Rada upp lasten baren med den röda säkerhetsspärren fliken spaken mot den bakre delen av lasten rutan.
8

Skjut de fyra U-bultarna som under takräcket laströret och i monteringshålen på lådan och enkel snap hårdvara. Tryck U-bultarna tills de ligger an.
9

Vrid det blå handtaget på medurs lätt snäppkrok tills det klickar på plats och tryck sedan på säkerhet fliken nedåt.
10

Kontrollera den bakre luckan och främre huven för att se till att de kommer att öppna med boxen installerad. Om inte, måste du justera lastlådan position.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115591.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.