Hur man gör Crystal Toppers Monogram Cake

Cake toppers fungera som dekorativa accenter till ytterligare prydnad ett speciellt tillfälle som ett bröllop, sött 16 födelsedagsfest eller jubileum händelse. Göra personliga tårta toppers är inte svårt, men att veta hur man gör en glamorös monogrammed topper kräver lite arbete. Detta hantverk kräver grundläggande material, och din kreativa touch kan göra det till en minnesvärd bit av inredningen oavsett tillfälle där kakan serveras. Saker du behöver
smycken tråd Saxar rulle
Spetstång
pärlor kristallgroddbildande
Limpistol
Foam kub
Assorted sidenblommor
Visa fler instruktioner
tårtaTopper
1

Skär en längd av tråd mäter 10 inches lång. Twist en av ändarna till en boll med nål tång. Detta fungerar som en rastplats för när du pärla det.
2

Twist trådlängden försiktigt med fingrarna för att skapa formen av en skrivelse. Till exempel är bokstaven S lätt att göra för hand med en trådlängd. Om du gör andra bokstäver som A, T, F och andra som kräver två eller flera trådar, skära längder av tråd som är proportionella i storlek för att göra dem senare efter den andra uppsättningen av instruktioner.
3

Slide flera små kristaller utsäde pärlor ner tråden, efter formen på brevet. Du kan använda många sorter av kristall pärlor, vissa är dyrare än andra. För en 6-till-10-tum lång skrivelse, behöver du upp till 200 utsäde pärlor, eventuellt mer. Upprepa detta steg för att skapa de övriga bokstäverna för monogrammed cake topper.
4

Twist den fria änden av kabeln till en boll med spetstång efter beading det.
5

Pressa en linje av varmt lim över toppen av skummet farkosten kuben. Använd en kub som mäter 36 kvadrat inches.
6

Stand kristallen monogrammed trådarna direkt ovanpå limmet linjen. Håll dem upprätt och på plats i två minuter. Detta håller dem på plats medan limmet härdar runt botten av breven.
7

täcka hela ytan kring glimmande kristall monogram med konstgjorda eller färska blommor blommar. För att göra detta, klipp blommorna från stjälkarna och limma dem med limpistol. Detta täcker den vita kuben hantverk skum och fullbordar tårtatopper. Addera Skapa andra bokstäver
8

Snip en 10-tums längd av tråd från smycken tråd rulle. Böj de bästa 4 inches i rät vinkel. Detta gör att tråden ser ut som en stor bokstav L.
9

Snip en andra längd av tråd mäter ca 4 inches lång. Wrap ena änden av tråden med 1/2 tum runt L-formad tråd direkt under rät vinkel med en tum. Detta skapar bokstaven F.
10

Bead den monogrammed tråden som beskrivs i avsnitt 1.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115550.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.