Hur att dekorera en Golf Cart

Dekorera din golfbil är ett bra sätt att fira semester eller en speciell händelse. På platser där golfbilar är den andra transportsätt, kanske du upptäcker att golfbil utsmyckning är redan en hyllad tradition. Golfbilar är även inredda och används i parader som flyter i stället för bilar. Instruktioner
1

rena allt ur golfbil, inklusive skor, klubbor och väskor. Tvätta vagnen om det behövs.
2

Välj ett tema för din golfbil dekorera satsning. Om du dekorerar för en semester, är temat självklart, vare sig det är påsk, självständighetsdagen, Halloween eller jul.
3

Skriv ner alla de objekt som kommer att tänka på när du tänk på ditt tema. Om temat är oceaniska, är fisk, delfiner och sand på din lista, till exempel. För semester teman inkluderar poster såsom ägg, korgar, klöver, strumpor, presenter, fyrverkerier eller vad som är lämpligt. Brainstorming hjälper dig att avgöra alla de resurser du behöver.
4

Wrap polerna i golfbil med en tema-baserad produkt. Till exempel, använd krans eller omslagspapper till jul, gula och lila serpentiner för Mardi Gras eller grönt byggande papper för Saint Patricks Day. Använd tejp som inte skadar ytan av vagnen.
5

Täck toppen av golfbil med en annan kategori, som representerar ditt tema. Dessa frågor kan vara girland, glitter, gräs för påsk korgar, serpentiner, eller ballonger och vita fyllning för ett moln effekt.
6

Line golfbil sätet med en dekorativ duk som passar temat. Dra ut stolen, täck den med trasan och ställa in stolen på plats. Tuck duken in i några sprickor där så är möjligt för att hålla den på plats.
7

Häng objekt från toppen av vagnen och längs polerna. Påskägg, ballonger födelsedag, käppar godis och shamrocks är bra objekt för upphängning.
8

Köp batteridrivna lampor från en lokal hem leverans butik och string dem på din golfbil för extra KRAFT.

9

Lägg dekorationer till framsidan av golfbil och ratt. Se till att dekorationer inte hindra dig från att köra säkert. Håll föremål borta från hjulen.
10

provköra bilen för att se till att dekorationer inte kommer att falla av. Börja med låg hastighet och sedan gradvis öka. Vrid några hörn för att kontrollera att allt stannar där. Justera dekorationer där det behövs.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115537.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.