Garrett TP-38 Turbo Specifikationer

Från dess början i 1936 Los Angeles med Cliff Garrett bilda ett bolag för att producera turboladdare, Garrett har verksamheten vuxit till den grad att den nu tillverkar 30.000 enheter varje dag. Företaget, som nu kallas Garrett från Honeywell, tillämpar avancerad teknik till sin produktion av turbokompressorer, eller turbos --- modifieringar för att få mer luft, och därmed mer makt i en motor. Kompressor

Ett lager, eller standard, Garrett TP-38 har en kompressor som tar in luft från luftfiltret. Det komprimerar luften, höja densiteten att tillåta mer luft att komma in i motorns cylindrar. För att hålla den luft /flödesförhållandet konstant motorn drar mer bränsle i beroende av den extra luften. Det extra bränslet ger turbocharge, eller ökad makt till motorn. Luften kommer genom kompressorhjulet inducerare som har en diameter 59,87 millimeter (mm) eller 60 mm. Efter att komprimeras luften avgår genom kompressorhjulet exducer med dess diameter av 80 mm.
Trim

En turbo trim definierar förhållandet mellan kompressorhjulet inducerare s diameter och kompressorhjulet exducer diameter multiplicerat med 100. För lager TP-38 är 60 dividerat med 80, eller 0,75 gånger 100 till lika 75. I allmänhet högre trim numret desto mer ström turbon producerar.
Turbine

Efter bränsle förbrukas i motorn avgaserna går in i en turbin vars syfte är att utnyttja den heta gasen och använda den för att driva kompressorn. Turbinhjulet inducer diameter är på

TP-38 är noterat på 76,2 mm med turbinhjulet exducer diameter på 69,84 mm eller 70 mm. För turbinen är inducerare alltid större än kompressorn.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115486.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.