S14D Motorspecifikationer

Wisconsin Motors tillverkar motorer för höga vridmoment, svår-duty applikationer såsom sopbilar och fyrhjulsdrift militära lastbilar. Den S14D motor används inom jordbrukssektorn för traktorer och tröskor. Åtdragningsmomentspecifikationer

motorns moment bult specifikationerna hänvisa till hur tight en bult måste vara, mätt i foot-pounds, för korrekt och säker drift. Den S14D s växellådskåpan kräver skärpning till 22 foot-pounds, dess topplock behöver 32 mul-pounds och dess statorplattan, som håller motorns elektriska kablar måste dras åt till 18 foot-pounds. Vridmomentet betyg för sin cylinder fallet är 32 foot-pounds, och dess vevstakar, vilket länken kolven till vevaxeln, har en rating på 22 mul-pounds.
Reparation Specifikationer

Repair specifikationer anges de erforderliga parametrarna en motorns delar måste återvända till vid service. Den S14D har en cylinder med en diameter (borrning) av 3,7505 inches till 3,7495 inches, en kjol clearance av 0,0025 av en tum till 0,004 av en tum (skillnaden mellan borrningen och diametern för en kolv kjol) och en vevtapp diameter på 1,4990 inches till 1,4984 inches. Inloppsventilen lyftarna (lyftare som öppnar och stänger en ventil under en förbränningscykel) kräver ett fritt utrymme på 0,007 av en tum och avgas lyftarna behöver ett fritt utrymme på 0,016 av en tum.
Andra specifikationer

Motorn har en maximal operativ nivå av 3.600 rpm, har sin vevhuset en olja kapacitet på 2 liter, och en 45 graders ventil ansikte och sitsvinkel. Luftrenaren bör kontrolleras var fyra till åtta timmar under tung drift, bör oljan kontrolleras var åtta timmar och oljan bör bytas efter varje 50 timmars användning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115417.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.