AStar helikopter specifikation

The AStar helikopter är vanligtvis kallas den "squirrel" och är en enmotorig helikopter. Den 14 maj 2005 landade AStar på toppen av Mount Everest på 8.848 meter. Den AStar Helikopter är också en vanligt förekommande helikopter i Hollywoodfilmer. Extern Dimensioner

AStar Helicopter är 42.4 meter lång, 35,1 meter bred med klingor upp, och väger 4,960 pounds, enligt amerikanska Eurocopter. Bredden på helikoptern minskar till 8,3 meter när bladen är nedfällda.
Kabin

Stugan golv är av lättmetall plåt och har flera slips -down ringar. Föraren och co-pilot justerbara säten är avtagbara och har axeln selar och säkerhetsbälten. Varje stuga dörren har ett lås, och det finns också ett lås på tanklocket. Stugan har en kvar glidande bakdörren och en ledad bakre högra dörren. De pilot och co-pilot säten vardera har sina jettisonable dörrar med skjutbara fönster. Stugan är uppvärmd och har en brandsläckare, en flyghandbok, pilot dokument hållare, rammluft ventilationskanal och två övre fönsterrutor.
Instrument

Den AStar Helicopter har en fartmätare, höjdmätare, variometer, rotor varvräknare indikator, klocka, varningspanel, magnetisk kompass, uppvärmd pilot huvud, extern glidindikator och kontrollbox för elproduktion. LCD Dual Screen Fordon och motor Multifunction Display ger information såsom avgastemperatur, motorolja temperatur, motorns oljetryck, bränslemängd, bränsleflöde, beräknad återstående flygtid, utomhustemperatur och batteriets temperatur, enligt amerikanska Eurocopter.

Airborne Kit

luftburna kit har ett lock pilot huvud, två statisk port proppar, en motor luftintag täcklock, ett ändrör plugg, två marktjänster boggier , en GHW modifiering kit, ett lyft ring, två övre förtöjning ringar, tre huvudsakliga-bladiga strumpor, en svans-rotorhållaranordning ett dokument hållare och en luftburen kit stuvning väska.
Kapacitet

AStar helikopter kan hålla en pilot och sex passagerare, enligt amerikanska Eurocopter. Kabinen Volymen är 105,94 kubikfot och bagageutrymmet är 35,3 kubikfot. Bränsletanken rymmer 143 liter bränsle.
Prestanda

AStar Helicopter har en snabb marschfart på 133 knop och en toppfart på 155 knop, enligt American Eurocopter. Denna helikopter har en klättring hastighet av 1,675 fpm och 732shp av start makt. Helikoptern kan resa i 4,4 timmar utan att tanka, och den maximala startvikt är 5,512 pounds.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115152.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.