Center Exhaust Tips

Avgassystemet är en viktig del av ett fordon , och medan vissa bilar har avgasröret på vänster eller höger , andra har det i mitten . Medan det finns många alternativ för ditt slutrör , den del som folk ser när de går bakom din bil , det finns vissa grundläggande kategorier . Material

Många center avgassystem tips har en krom exteriör för att skydda mot vittring och oxidation över tiden . Det har också fördelen av att lägga till lite extra glans till den utskjutande slutrör och kan göra din bil ser lite snyggare . Andra avgassystem tips är tillverkade av aluminium eller behandlat stål . Hur mycket är du villig att betala , och vilken typ av utseende du vill , är de viktigaste faktorerna för det använda materialet .
Shape

form av centrum avgaser tips varierar också . Till exempel , många vanliga avgassystem tips är runda , men du kan också köpa avgassystem tips som är fyrkantiga . Tipsen kan vara krökt på endera sidan eller nedåt för att hjälpa tratt avgaserna i ett visst område också, beroende på ägarens önskemål .
Storlek

storleken hos avgaserna spetsen kommer att vara direkt bestäms av avgassystemet. Till exempel kommer avgaserna spets på en semi lastbil vara större än spetsen på en liten sportbil. Om du är osäker på storleken din slutrör måste vara , kolla bilens instruktionsbok eller fråga i en Biltema . Var redo med bilens modell , fabrikat och år för att hjälpa affäranställda fastställa rätt storlek .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115138.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.