Hur att bogsera en bil tillbaka till USA från Mexiko

Om du körde din bil till Mexiko, men det är inte längre fungerar och du nu måste bogsera den hem, vara säker på att du kan göra det ganska enkelt - förutsatt att du ha rätt dokumentation för att bevisa att bilen är din. Följande instruktioner förutsätter att bilen redan är registrerad i USA, och därför kan passera uppbåda med Naturvårdsverket och Department of Transportation. Saker du behöver
Dragfordon
Fordon titel
Visa fler instruktioner
1

Montera god dokumentation för att föra en bil i USA. Din bil är tekniskt håller "importeras" till USA, så måste du fylla i blankett 3520-1 från Naturvårdsverket, samt Form HS-7 från US Department of Transportation. Skriv ut blanketterna från respektive myndigheters webbplatser, fylla i dem, och få dem redo att presentera för tulltjänstemän. Du måste också visa bevis på äganderätten till fordonet, till exempel titel eller annan dokumentation. När man förbereder för att passera gränsen, glöm inte att packa din egen dokumentation av medborgarskap.
2

Ordna att ha ett dragfordon ta bilen över gränsen. Om ditt försäkringsbolag gör internationella bogsering och vägassistans, kalla dem och ordna att ha bilen bogseras. Du kan också betala en internationell bogsering tjänsten såsom Auto Club i Mexiko att bogsera bilen. Om du har en vän med bogsering kapacitet, kan du också prova att bogsera bilen själv. Så länge du ta med din dokumentation, bör du kunna göra det.
3

Visa upp vid gränsövergången med korrekt dokumentation, och låta tulltjänstemän vet vad du är gör. Du måste fylla i Customs and Border Protection Form 7501 att importera en bil i landet. Eftersom bilen är redan registrerad i USA, bör det inte vara några problem med "import". Tulltjänstemännen kan göra en fullständig sökning av din bil, och kan rensa bort underredet för att avlägsna eventuella främmande föremål innan den träffar amerikansk mark.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115129.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.