Hur du anpassar din 1967 Mustang

1967 Mustang var den första redesign av denna modell eftersom dess utrullningen 1962 . Finns som kupéer fastbacks och konvertibler , är 1967 års Ford Mustang en amerikansk ikon . Vissa ägare av denna klassiska bil föredrar att hålla sina Mustang i ursprungligt skick . Om du föredrar att anpassa din 1967 Mustang , många alternativ finns tillgängliga . Custom paint jobb , nyanser fönster , anpassad klädsel , anpassade dörrhandtag , anpassade grillar och anpassade ljudsystem är ett litet urval av de många tillgängliga alternativ . Instruktioner
1

Installera en anpassad bezel . 1967 Mustang har ett kluster av mätare på instrumentbrädan , och dessa instrument visar körsträcka , bensin nivån och andra avläsningar . En ram är en fast del av trim som ramar mätaren klustret . Lägg en egen look med en ny infattning , som kommer i en mängd olika färger och utföranden , bland annat borstad aluminium och träfibrerna .
2

Lägg till Anpassningsbar airbrush design. För en egen look som också är unikt , är en airbrush paint jobb som täcker hela bilen , eller en del av fordonet , en metod som är säker på att göra din Mustang sticker ut från resten .
3

Installera anpassade fälgar . Ett antal fälgar finns tillgängliga för 1967 års Mustang . Finns i en mängd olika stilar och utföranden , byta fälgar är ett bra sätt att lägga till en egen look till din Mustang .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115059.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.