Bobcat T190 Specifikationer

Bobcat gör många typer av maskiner för arbete utomhus och tunga lyft såsom T190 Track Loader. Du kan använda T190 för att gräva jobb som att skapa en ny grund, flytta smuts eller stora mängder av material, liksom många andra tunga arbeten. Enkel manövrerbarhet gör maskinen mer mångsidig och effektiv. Effekt

T190 använder dieselbränsle och har en turboladdad motor med 66 hästkrafter. Den har en kapacitet rating drift av £ 1900. och en arbetsvikt på £ 7775. Bränsletanken rymmer 28 liter. Pumpens kapacitet är 16,9 liter per minut med ett extra högt flöde av 26,4 liter per minut. Överföring och styrning är hydrostatisk och maskinen normalt färdas på cirka sju mph. Addera Mått

Maskinen står 76.3 inches hög på toppen av hytten och 66 inches breda, eller 68 inches bred om bland hinken. Spåren löper 55.2 inches lång och har en standard bredd på 12,6 inches --- det är en valfri 15.75-tums version. Höjden till gångjärnspinnen av skopan är 118,2 inches.
Standard Funktioner

fördela vikten över rullarna håller maskinen från att förstöra en mjuk mark yta. Maskinen utövar ett marktryck 5.02 psi. Körningsljus, en backup larm och en suspension sits är standard. Den fjädrande stol gör åkturen mjukare, vilket är särskilt viktigt när man reser över ojämn eller ojämn terräng. Stolen hjälper till att skydda föraren från elektriska stötar. Dessutom har Bobcat T190 en Bob-Tach fästsystem med vilken operatören kan ansluta en mängd olika redskap.
Tillval

T190 levereras med möjlighet att en hytt inhägnad och luftkonditionering. En värmare är tillval liksom, som är en joystick. Joysticks gör maskinen enklare, ofta kräver lite fysisk kraft för att flytta maskinen.
Attachment System

Bob-Tach-systemet är en av maskinens viktigaste funktionerna , det tillåter användare att ändra funktionen av maskinen. Genom att fästa en landskapsarkitektur kratta i stället för skopan, till exempel användare vända huvudsak maskinen till ett nytt verktyg. Operatören kan bifoga många andra funktioner såsom en snöslunga och nytta gaffel.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115058.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.