Hur till Återvinna Klädsel Car Seat

Klädseln på bilbarnstolar skyddar sätena och erbjuder en bekväm yta för passagerare att sitta på. På grund av konstant användning och slitage, kommer bilbarnstol klädsel måste så småningom bytas ut eller återvinnas. En bilägare har två val. Klädslar kan göras för hand och monteras i stället för den gamla klädseln eller ett sittunderlag kan köpas och appliceras över toppen av den gamla klädseln. Båda tillvägagångssätten är enkla och förbättra det inre av bilen. Saker du behöver
Seat Sax tyg
Måttband
Stitch plockare
Sömnad stift
symaskin
skiftnyckel och en socket set
ersätter sittunderlag

Visa fler instruktioner
1

Mät de olika dimensionerna av de bilbarnstolar som behöver ny klädsel, med ett måttband. Välj ett tyg som möter din färg och preferenser mönster men är tålig. Köp tillräckligt med tyg för att täcka alla platser.
2

Ta bort alla bilsäten med hjälp av en skiftnyckel och försiktigt lyfta dem ur bilen. The Monkey Fighter hemsida förklarar att bilbarnstol klädsel är fäst på undersidan av sätena med metallringar hog. Ta bort hog ringar och använda ett stygn plockare att demontera gamla tyget bilbarnstol.
3

Lay alla gamla bilen stycken klädseldelar på bit nytt tyg och spåra bitarna. Klipp ut de nya delarna av klädseln med en sax. Vänd materialet inifrån och ut och gå med tygbitar med sömnad stift.
4

Fäst alla delar av den nya sittunderlag tillsammans med en symaskin. När locket är sys ihop helt, vrid sittunderlag över så utanför det synliga. Placera den nya klädseln på bilsätet.
5

Skjut den övre delen av klädseln på plats och säkert fästa den nedre delen av klädseln på undersidan av sitsen med metall hog ringar. Placera ryggstödet i bilen och använd en skiftnyckel för att dra åt bultarna som håller stolen på plats.
6

köper färdiga klädslar om att göra dem är inte ett alternativ. Stolsklädseln hemsida förklarar att ta bort nackstödet från sätet innan du installerar den nya klädseln. Skjut sitsen täcker över den övre delen av sätet tills det sitter stadigt på plats.
7

Dra resten av klädseln framåt så att den täcker den nedre delen av sitsen. Den nya kåpan kommer att säkras vid undersidan av sitsen användning av krokarna som tillhandahölls. Färdiga klädslar är utformade för att passa perfekt och installeras direkt över den gamla klädseln.
8

Klipp två små slitsar i toppen av klädsel så huvudet vilar kan installeras.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115048.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.