Små bilar med de bästa MPG

Att ha en mindre bil kan sluta spara pengar vid pumpen. Som av December 2010, identifierar federal Naturvårdsverket ett dussin små bilar som hög-körsträcka. Tvåsitsiga bilar

mest bränsleeffektiva tvåsitsiga bil av 2010 är Honda CR-Z, som är tillgänglig med antingen en automatisk eller manuell växellåda. Den automatiska blir 35 miles per gallon i staden och 39 mpg på landsväg, till en kombinerad mpg av 37. Den manuella versionen får 31 mpg vid stadskörning och 37 mpg på landsväg, i genomsnitt 34 mpg.
Minicompact Bilar Till Salu

MINI Cooper är den mest bränsleeffektiva -effektiv minicompact bil av 2010. Den finns med både automatiska och manuella växellådor. Den automatiska får 39 mpg i staden och 37 mpg i landsvägskörning, för en kombinerad 32 mpg. Den manuella versionen får 28 mpg i staden och 36 mpg i landsvägskörning, i genomsnitt 31 mpg.
Subcompact Bilar Till Salu

mest bränsleeffektiva subcompact bilar 2010 är Ford Fiesta och Toyota Yaris. Ford Fiesta får 29 mpg i staden och 40 mpg i landsvägskörning, i genomsnitt 33 mpg. Toyota Yaris får 29 mpg vid stadskörning och 36 mpg på landsväg, i genomsnitt 32 mpg.
Kompakta bilar

mest bränslesnåla kompakta bilar av 2010 är Honda Civic Hybrid och Honda Insight. Honda Civic Hybrid får 40 mpg (stad) och 43 mpg på landsväg, till en kombinerad 41 mpg. Honda Insight är tillgängligt i både automatiska och manuella växellådor, och båda versionerna får samma körsträcka som Honda Civic Hybrid. Addera Toyota Prius

Toyota Prius anses att vara en medelstor bil, men bör det noteras att det blir högre miles per gallon än någon nuvarande liten storlek bil. Prius får 51 mpg i staden och 48 mpg i landsvägskörning, för en kombinerad 50 mpg.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115008.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.