Vad gör Cars Släpp tillbaka i luften ?

När bränslet i en combusts bilmotor , det skapar biprodukter som släpps ut i luften . Bilar släpper dessa utsläpp genom avdunstning och avgaser , medan övriga utsläpp även förlorat genom tankning processen . Skadliga utsläpp

Bilar släpper icke förbrända eller delvis förbränt kolväten när bränsle molekyler inte brinner ordentligt . När släpps ut i luften , kolväten bidrar till smog och talrika hälsoproblem . Kväveoxid är också en del av bil utsläpp , och hjälpmedel i ozonskiktet och surt regn utveckling . Kolmonoxid är en farlig emission som kan resultera i snabb död i slutna utrymmen genom att begränsa blod - syrenivåer .
Tvivelaktiga Utsläpp

Koldioxid är i huvudsak kolmonoxid med mindre syre. Helst skulle en välskött bil ger detta snarare än kolmonoxid , eftersom det är så gott som ofarligt för människor . Men stannar koldioxid i atmosfären värmen från att fly och kan göra att temperaturen på jorden stiger .
Harmelss Utsläpp
Cars

frisättning vatten i luft på två sätt . Vattenånga är en naturlig biprodukt av bränsleförbränning . En bil skapar även vattenånga när den katalytiska omvandlare tar skadliga utsläpp och vissa av dem i vatten. Detta är helt ofarligt för människor och miljö , men det kan orsaka en bils avgassystem att rosta i förtid .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114979.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.