Funktioner av Toyota Matrix

Under 2002 introducerade Toyota athe kompakt kombi Matrix till sin bil linje. Betraktas som en sportigare version av Toyotas Corolla är matrisen tillverkas i Kanada för distribution i USA, Kanada och Mexiko. Toyota lagt smärre förändringar i bilens exteriör under 2005, och helt omgjorda det år 2007, att lägga till fler alternativ och ändra det övergripande utseendet. Bolaget producerade också två generationer av Matrix, den mest aktuella under 2009, och modeller från båda generationerna erbjuder liknande alternativ och funktioner. Basmodell

Toyota erbjuder standard inredning och funktioner exteriör för sin Matrix basmodell. Den har en 1,8-liters, fyrcylindrig motor med 132 hästkrafter. Tyg säten är standard, men en läder uppgradering alternativet är tillgängligt. En CD-spelare med MP3-uppspelning och fyra högtalare lägg till bilens grundläggande stereo. Dessutom innefattar basmodellen fyra-vägs justerbara framsäten, en nedfällbar baksätet och en bakruta defogger med en timer.
S Model

S Modellen har likheter med basmodellen, med undantag för ett fåtal funktioner, såsom integrerade främre dimstrålkastare och en bakrutetorkare. Motorn är en 2,4 liters och hästkrafter ökar från 132 till 158. Den passagerarsätet fälls platt och mittkonsolen har en etage förvaringslåda i kontrast till den grundläggande förvaringsbox ingår insidan av basmodellen. Den stereon är i princip samma som den billigare basmodellen, med undantag för sex högtalare i stället för fyra.
XRS modell

XRS Matrix erbjuder de flesta funktionerna hos alla tre modeller och är den dyraste. Liksom S-modellen, är dess motor en 2,4 liter med 158 hästkrafter, men andra tillägg till exteriör och interiör särskiljer den från alla andra modeller. Främre och bakre spoilers, tillsammans med en lucka monterad takspoiler, uppgradera det yttre. Dessutom, den kommer med 18-tums aluminiumfälgar, större än de på basen och S-modellerna. En läderklädd ratt med ljud kontroller och mer elegant, sportigare letar platser är invändiga uppgraderingar. Addera Universal Funktioner

Alla tre Matrix-modeller har universella säkerhetsfunktioner inklusive anti låsningsfria bromsar, främre och bakre krockkuddar och framför förar-och passagerarsidan nackskydd. Toyota ingår kontroll Vehicle Stability på alla modeller, ett system som minskar motoreffekten och applicerar tryck på hjulen när den upptäcker väg problem, och därigenom minska dragkraften och hindrar hjulen från att halka. Dessutom har alla Matrix-modeller uppvärmda ytterbackspeglar, farthållare, fönster makt och lås och ett system som övervakar däcktrycket.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114944.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.