Vad är Shop-Byggd När det gäller fordon och trailers i Louisiana?

Inte alla fordon och släpvagnar tillverkas. Många gånger ett fordon är specialbyggt eller renoverade, såsom hot rods. Trailers också kan vara butik-byggda istället för massproducerade. När detta är fallet, speciella regler spelar in för registrering. Shop-byggda trailers

När en släpvagn är konstruerad för att möta ägarens specifikationer, anses det en "shop-byggda" trailer. Byggaren kan vara vem som helst bortsett från en tillverkare. Shop-byggda vagnar bör komma med en ursprunglig faktura som anger att vagnen var tillverkad enligt de ägarens specifikationer.
Specialbyggd Fordon Till Salu

Enligt Louisiana Department of Motorfordon är en specialbyggd bil varje motorfordon som har monterats eller helt rekonstrueras med hjälp av nya eller begagnade delar från satser. Alla kvitton för delar och arbete måste samlas in som bevis för denna församling.
Registrering

tjänstgörande statspolisen skall utfärda serienummer att handla-byggda släpvagnar och ett Vehicle Identification Number (VIN) till en specialbyggd bil. Trailer pappersarbete kan föras in till kontoret för statspolisen. Administrationen utfärdar då släpet ett serienummer och att pappersarbetet kommer till Department of Motor Vehicles för registrering.

Kundanpassade bilar, å andra sidan, hanteras lite annorlunda. När pappersarbetet samlas, är det nödvändigt att ringa kontoret för statspolisen. En trooper kommer att skickas ut och kommer att se över pappersarbete. Officeren inspekterar sedan fordonet och utfärdar ett kvitto på inspektion. Denna pappersarbete kan föras in till Department of Motor Vehicles att registrera fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114939.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.