1993 Pontiac Grand Prix SE Specifikation

Den Pontiac Grand Prix föddes under GM eran av personliga sport fordon. Debuterade 1962, var Grand Prix marknadsförs som en prisvärd sport lyxbil. Bilen transformerade flera gånger under de närmaste 40 åren, men alltid behållit sin sportigt utseende. År 1990 släppte GM en fyrdörrars version, som en sportbil med komfort och bekvämlighet marknadsföra Grand Prix. År 1993 var det Grand Prix SE infördes. Motor och drivlina

Grand Prix SE kom med en standard 3,1-liters, V-6 motor med 140 hästkrafter. En valfri 3,4-liters, var V-6 motor också med 200 hästkrafter. Standarden överföringen var en tre-växlad automatlåda, men konsumenterna hade valet att köpa en fyrväxlad och fem-växlad med överväxel. SE hade framhjulsdrift och en valfri dubbelt avgassystem. Addera Mått

SE kom i två olika modeller, en coupé och cabriolet. De fyra-dörrars sedan var 194,9 inches i längd och 54,8 inches i bredd. Den tvådörrars coupe var bara lite mindre, med en längd på 194,8 inches och en höjd av 53,3 inches. Både coupe och sedan mätte 71,9 inches i bredd, och hade en 108-tums hjulbas. En bakre spoiler fanns en tillgänglig funktion för varje SE-modellen.
Funktioner

Varje modell kom med skålade säten, tyg sits trim, och mattor fram och bak golvmattor. Center Front armstöd ingick också. För styrning och fjädring, hade en främre krängningshämmare och fyrhjuliga skivbromsar. Vissa mekaniska bekvämligheter ingår servostyrning och makt dörrlås. Den stoltserar AC med automatisk klimatkontroll. En AM /FM-ljudsystem, tonade rutor och dimljus inkluderades också.
Alternativ

Konsumenterna kan välja en kassettbandspelare, CD-spelare eller en premie ljudsystem . För estetik, var en läderratt trim också ett alternativ. För belysning, kunde SE kommer med dubbla belysta fåfänga speglar, och främre och bakre läslampor. Valfria mekaniska funktioner som ingår farthållare, 4-wheel låsningsfria bromsar, fjärr trunk release, dörrautomatik och Bakrutedefroster. Ett takräcke eller takluckan var också tillgängliga, liksom ett lastnät för förvaring.
Bränslekapacitet och körsträcka

SE bränsletank var en 16,5-liters tank . Det var möjligt att uppnå 19 mpg för stadskörning och 27 mpg på landsväg.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114912.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.