Hur avdelning en Kit Car i North Carolina

Bilar är mer än bara ett transportmedel. För många människor, som är uttalande om sig själva och sina intressen. Vissa människor väljer att göra detta uttalande genom att bygga en bil från ett kit stället för att köpa den. Om du bygger denna bil i delstaten North Carolina, du fortfarande måste få en titel och registrera det precis som du skulle göra en tillverkad bil. Denna process för att göra detta ungefär samma som det skulle vara för någon annan bil. Instruktioner
1

Skriv ut "Ansökan om titel" (blankett MVR-1) från NCDOT webbplats (se Resurser) eller plocka på upp på lokal Fordon och registreringsskylten förnyelse Office. Fyll i det och se till att det har undertecknats av en notarie. På formuläret, gör "Gör" i bilen "Custom Built," den "Brand" som "Rekonstruerad" och "Year" det året du bygger det.
2

Fyll ha attesterad ett exemplar av blankett MVR-55. Detta formulär kan även laddas ner från NCDOT webbplats (se Resurser) eller plockas upp på fordon och registreringsskylten förnyelse Office. Denna form är en beskrivning av processen för hur du byggt bilen.
3

Har bilen besiktigas av ett statligt licensierade inspektör för att bedöma dess överensstämmelse till North Carolina bilsäkerhet och utsläppsnormer . Du behöver också ursprungsintyg från tillverkarna av motor, ram och transmission du använde i bilen, samt mätarställning.
4

Gå till fordonet och registreringsskylten förnyelse kontor nära dig och leverera dina papper, betala $ 40 avgift (från 2010) plus 3 procent av värdet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114900.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.