Hur göra ramper för en Trailer

Om ditt jobb eller hobby kräver att du transportera fordon på en regelbunden basis, kanske du vill överväga fördelen med att bygga din egen trailer ramp. När du använder en bärbar trailerramp, är bortkastad tid medan rada upp rampen till släpet. Vad bra, kan utrymme slösas bort vid transport eller lagring av tillfällig ramp. En trailer ramp ansluten till din trailer kan spara tid och arbete och är relativt lätt att bygga om du har svetsning färdigheter. Saker du behöver
Heavy gauge plåt
Kraftig sax
Kraftiga gångjärn
Bultar /skruvar
Drill
Svetspistol
Chain
Show Fler Instruktioner
1

Klipp två lika remsor av heavy gauge plåt. Om du har tillräckligt stora saxar för att klippa den tunga gauge, kan du klippa det själv eller så kan du köpa färdigskurna remsor från hem-förbättring butiker. Tjockleken och hållbarhet plåten måste vara tillräckligt för att stödja vikten av fordonet du kommer att läsa. Remsorna ska vara tillräckligt bred över att stödja däcken på bilen du vill transportera och sträcka minst 4 meter i längd.
2

Wave en svetsbrännare över remsor av metall, vilket gör den till vulst. Dessa pärlor kommer att fungera som dragkraft så att ett fordon kan lätt köras uppför rampen utan att halka. Du kanske också kunna köpa spåret plåt, i vilket fall du inte skulle behöva skapa ytterligare dragkraft för metallen.
3

Bifoga tunga gångjärn till varje ramp remsorna så att rampen kan fästas på vagnen. Se till att de metallband är placerade på lämpligt isär så att en bil kan köra upp dem. Som väl placera gångjärnen så att rampen kommer att vika upp när den inte används. Borra två skruvar i varje remsa, förbinder dem med gångjärn, och likaså till släpet. Svetsa gångjärnen på banden och släpet för att säkra dem vidare.
4

Lägg stöder till ramperna med plåt. Placera ramperna ner för att mäta deras vinkel. Mät den halvvägs punkten av ett metallband till marken. Skär eller köpa stöd av denna längd och svetsa ett under varje ramp. Svetsa en tvärbalk mellan de två stöd för mer hållbarhet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114894.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.