Ford Model B specifikation

Den ursprungliga Ford Model B släpptes 1904 men dess kostnad på nästan $ 2000 resulterade i långsam försäljning, och mycket få av de fordon som tillverkades. Den 1932 Ford Model B, å andra sidan, var en av de tidigaste massproducerade Ford fordon. Model B tillverkades i stora mängder och hade en mängd olika organ stilar och andra alternativ. Medan Model B visade sig vara problematisk i vissa avseenden, har det skaffat sig en nisch för sig själv i den klassiska bilen världen. Karossutformningar

Ford Model B fanns i väl över ett dussin olika organ stilar, allt från två-och fyrsitsig roadsters, som var öppna översta konvertibla modeller, till phaetons, som var en mer klassiska typen av turnerande sedanmodell som var populär på 1930-talet. Ford Model B var också tillgänglig som en tvådörrars coupe, fyra-dörrars sedan, coupe eller cabriolet cabriolet, och även en kombi modell som hade fyra dörrar och en baklucka.
Mekaniska specifikationer

mekaniska specifikationerna för Ford Model B var mycket enkel. En rak fyrcylindrig motor var det enda alternativet, och det produceras mycket få hästkrafter - totalt cirka 40 på högsta varv per minut, även om det är möjligt att sätta in större motorer i fordonet. Fordonet kunde få ungefär 25 till 30 miles per gallon och hade också en manuell växellåda.
Övriga funktioner och specifikationer

Ford Model B hade fyra 5,5 tum bred med 17-tums diameter solida gummidäck. Fordonet hade också rostfria stål strålkastare, Heltäckande stänkskärmar krona, tvärgående fjädrar, hydrauliska stötdämpare, samt mekaniska raster. Hjulbasen, som körde från 2,5 inches till 106 inches, tillåts också för gott inre rum.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114885.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.