Tsubaki Chain specifikation

De Tsubaki Företaget designar och tillverkar metall kedjor för ett antal produkter i en mängd olika branscher. Exempel inkluderar kedjor för traktorer, transportband, däck och kedjor specialitet som används vid reningsverken eller rulltrappor. Vissa Tsubaki ringar såsom Lambda kedjan är patenterade med mervärde innovationer som smörjmedel-impregnerade bussningar som hjälper skära ned på underhåll och kostnader. Lambda Chain

Varje sektion länk i en Lambda-kedjan är i sig består av flera små, precision skapad metalldelar. Två belagda stift skjuter ut från dubbel-rundad botten av varje länk. Dessa i sin tur är täckta med smörjmedel-impregnerade högpresterande sintrade bussningar, vilket innebär dessa kedjor kräver därför inget ytterligare smörjning under användning. En liten tätning går på nästa följt av en patenterad kopplingsplatta som passar över varje länk sektion och är fäst till stiften. Sektioner av kedjan är överlappade och sätts på plats för att bilda en kontinuerlig kätting. Lambda-kedjor är tillverkade i flera bredder och andra ändringar som gör dem lämpliga för användning i olika tillämpningar. Till exempel, bredare, platta kedjekomponenterna är lämplig för industriellt transportband som tjänar tunga slitage, medan rostfritt specialstål KF-serien är bäst lämpad för applikationer livsmedelsprodukter där temperaturen varierar från rumstemperatur till väl över kokande.


Korrosionsbeständig

Tsubaki Group tillverkar flera stilar av drivkedjornas såsom kedjor i rostfritt stål rulle, ytbehandlade kedjor Roller och andra speciella sorter. Speciellt behandlas frätande motstånd uppnås med antingen kemisk resistens, köldbeständighet, eller en poly-stål kedjan används. Dessa glänsande silver kedjor motstå korrosion och gropfrätning förknippas med korrosion och är därför användbara i fuktiga förhållanden eller i miljöer där kedjorna förväntas komma i kontakt med vatten. Korrosionsbeständiga kedjor är särskilt lämpad för marina miljöer.
Low Noise

Tsubaki kedjor som den tystgående rullkedja eller poly-stålkedjorna producerar mindre buller än vanliga Full Metal motsvarigheter. Till exempel, de inre länkarna på poly-stålkedjorna använda vitt teknisk plast som är smörjfri och betygsatt på 5 decibel lägre än rullkedjorna gjorda med full metal. De Tsubaki lågbrusiga rullkedjorna görs med våren rullar som kudde buller vid nedslaget i drevet. Särskild ansökan för dessa typer av kedjor är i miljöer som kräver tyst maskiner såsom teaterscen produktion.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114824.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.