Hur får man en klass B CDL licens i Pennsylvania

A Serie B-licenser i Pennsylvania möjliggör drift av fordon med en vikt rating 26,001 pounds eller högre samt fordon som är kvalificerade enligt klass C licensiering. För att ansöka om en klass B-körkort måste du vara minst 18 år eller 21 år gammal, för interstate körning. Alla körkort sökande måste lämna en vision tentamen, skriftlig tentamen och provkörning innan man erhållit ett körkort. Saker du behöver
Social Security Proof Card
identitet
bevis på uppehållstillstånd
check eller postanvisning
Visa fler instruktioner
1

Visit Pennsylvania Körkort Center och fylla i en ansökan för en klass B kommersiell körkort (CDL). Om du för närvarande har ett körkort måste du fylla i en ansökan för att ändra din licens till en CDL.
2

Komplettera kunskapen eller skriftlig tentamen och synundersökning om det behövs. Du kommer att meddelas av Department of Transportation anställd om ytterligare testning krävs. Om du lyckas slutföra kunskapstest du kommer att tillåtas att schemalägga provkörning och du kommer att få en klass B körkortstillstånd. Den synundersökning får räknas föras med minst 20/40 eller bättre syn.
3

Slutför körprov. Du måste ge en försäkrad bil med aktuell inspektion och taggar licens för testet. Du måste ha din licens tillstånd i 15 dagar innan du kommer att tillåtas att slutföra provkörningen. Efter genomförd provkörning du kommer att förses med en temporär klass B CDL tills officiell licens skickas per post. Licenser brukar ta fyra till sex veckor att komma fram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114819.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.