Ford iosis specifikation

Sedan 2006 har Ford iosis varit en perenn konceptbil som visar Fords experimenterande med sin kinetic design rörelse . Denna design har skapats för att fungera i konsert med några av Fords mest framsynta drivlinan specs . Debut i Europa

Ford iosis X gjorde sin debut på 2006 Paris Auto Show . Iosis X debut var en crossover , visa upp Fords nya designkoncept . Kännetecknas av flödande linjer och konturerade trapetser , var iosis X designen inte avsedd att vara representativ för en riktig produktion modell , per se , utan för att tjäna mer som en titt in i framtiden för Fords design .
2009 iosis Max Drivlina Specs

Under huven av modellen 2009 iosis Max konceptbil , hittar du en 1,6 - liters , fyrcylindrig motor med en Ford EcoBoost Rak 4 -konfiguration . Detta bränsleinsprutning turbomotor ger ut 180 hästkrafter och knyter den till en Ford Powershift sexväxlad automatlåda .
Iosis Inflytande

Även om ingen version av iosis konceptbil har tagits i produktion , är design cues som debuterade med iosis börjar arbeta sig in i produktionen fordon . I USA , kommer det mest synliga nick till iosis från 2011 Ford Fiesta . I Europa kan den ses i Ford Kuga och Ford S - Max .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114812.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.